Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #789 o Venomovi a budíku od Nintenda


ikona
Mr. Hlad
dogmamarionintendooff the gridstar warsvenomvíkendový výplach
Chtěli byste vstávat s Mariem? S kým spolupracuje Venom? A jaká Star Wars hra se vrací?  

Výrazně víkendový výplach

Návrat týdne
Scenárista a režisér Kevin Smith se rád vrací ke svým starým filmům, jenže ke komedii Dogma nemohl. Patřila totiž Weinsteinům a ti s ní odmítali cokoliv dělat. Až letos se povedlo získat ji zpátky, po pětadvaceti letech. A Smith slibuje, že brzy konečně uvidíme fanoušky očekávaný blu-ray a že s filmem vyrazí na turné po amerických kinech. 

Kolabo týdne
Venom 3 se blíží do kin, pořád vypadá dost hnusně, ale po úspěchu předchozích dvou dílů by nás nepřekvapilo, kdyby to byl znovu hit. A Tom Hardy se hodně snaží, aby jím skutečně byl. Už se potkal jako Venom s Danou Whitem a teď se stavil ve studiu Bustou Rhymesem. 

Hra týdne
Neill Blomkamp ukázal, že ještě nepatří do starého železa, když natočil velmi solidní Gran Turismo. Teď se vrhl do světa počítačových her a chystá akci Off the Grid a vypadá velmi zajímavě. 

Kniha týdne
Hororová série Sleepaway Camp byla v osmdesátých letech hodně úspěšná a i když je v subžánru slasherů trošku ve stínů Jasona nebo Freddyho, rozhodně stojí za pozornost. A fandy by mělo potěšit nové vydání knihy Sleepaway Camp Book, které bude o více než sto stran delší než to minulé. Takže pokud chcete vědět, jak se točí osmdesátkové slashery, sáhněte po ní

Budík týdne
Je jen málo odpudivějších a zrůdnějších věcí než budík. Nedovedu si představit takový, který bych ráno skutečně chtěl slyšet, ale Ninento teď představuje Alarmo, které bude budit s pomocí zvuků ze slavných her, a tak by to vstávání nemělo být tak bolestivé. Teoreticky. 

Druhá hra týdne
Pokud byste se chtěli spolu s kamarády mlátit světelnými meči a nepřijít k úrazu, je tu STAR WARS: Episode I: Jedi Power Battles, která vyšla už v roce 2000 a teď se vrací. Takže bacha, je to sakra velký oldschool. 

Setkání týdne
Addamsova rodina je klasika, která baví diváky už desítky let. Ať už v původní černobílé podobě, jako animované filmy, nebo nejnověji s Wednesday. A dva celovečeráky z devadesátých let se taky povedly. Teď se po letech jejich herci Anjelica Huston, Christina Ricci, Christopher Lloyd a další setkali. A zavzpomínali na Raula Juliu, který už u toho bohužel nemohl být

Téma týdne
Snad každý filmař tvrdí, že nesleduje to, co píší a říkají kritici. A snad každý kecá. A když přijdou negativní reakce, často se filmaři ošívají a ne vždycky si připustí, že jejich film se prostě a jednoduše nelíbí. Takže čteme a slýcháme mnohdy srandovní reakce typu „je to moc woke, není to dost woke, kvóty, zlý Hollywood, až natočí vlastní film, tak můžou kritizovat“ a podobné koniny. Jenže jak moc politické přesvědčení kritiků do jejich práce reálně zasahuje? A mělo by? 

Pinball týdne
Člověk by si řekl, že věc jako pinball nemůže v jednadvacátém století nikoho moc zajímat, ale opak je pravdou. Komunita fandů možná není široká, zato je věrná a nadšená. A pinball ve stylu Alenky v říši divů rozhodně vypadá dobře. 

Duel týdne
Minulý týden jsme se ptali, v jakém filmu byl držitel  tří Oscarů Daniela Day-Lewise nejlepší. Vyhrálo Až na krev, ale hlasovali jste i pro Ve jménu otce, Moje levá noha, Gangy New Yorku nebo Posledního Mohykána. 

Dnes se podíváme na chválenou Substanci, film, který není určený divákům se slabým žaludkem. Zajímalo by nás, u jaké hororové scény vám bylo fyzicky nejvíce nevolno. Názvy filmů pište do předmětu, v textu se rozkecejte o scénách. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace