Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál o Titanicu, Mini Live s produkční superstar a největší hrdinové akčních béček


ikona
Mr. Hlad
eafencyklopedie akčního filmufilip broukjames cameronkate winsletlegendy akčního filmuleonardo dicapriomz live speciálmz mini liveposlední závodtitanic
Speciál o Titanicu Jamese Camerona, EAF o hvězdách béčkových akčňáků a Mini Live s Filipem Broukem, produkčním Posledního závodu.  

Venku začíná být regulérně hnusně, takže přichází ideální čas sedět někde v teple, poslouchat podcasty a koukat na videa. Ideálně na ta naše. Tentokrát toho pro vás máme docela hodně, jedno takové falešné Pivo, které je ve skutečnosti Mini Live s hostem, hodinový speciál o jedenáctioscarové klasice Jamese Camerona a Encyklopedii akčního filmu o hrdinech z videopůjčoven. Tak jdeme na to. 

Jelikož si na nový díl MovieZone Live musíte počkat do příštího týdne, máme tu MZ Mini Live, ačkoliv tentokrát v neobvyklé, ale samozřejmě patřičně nabušené sestavě. Mr. Hlad to totiž tentokrát zvládl bez redakčních kolegů a pozval si na hodinový pokec Filipa Brouka, našeho velkého kamaráda, ale hlavně produkčního, který hodinu vysvětluje, jaký je rozdíl mezi producentem a produkčním, popisuje, jak osvětloval kvůli filmu Václavák a bude povídat o svých hitech, učení na Filmové akademii Miroslava Ondříčka a o tom, proč nikdy nepoznáte, když produkční odvede dobrou práci. 

MZ Mini Live si můžete pustit na Youtube a audioverze najdete na Spotify, Podbean a iTunes. Ale máme toho na skladě víc. 

Venku je i nový MovieZone Live Speciál, ve kterém se před kamerou sešli Cival, Jokolo a tak trochu i James Cameron, protože řešit se bude jeho legendární Titanic. Během hodiny proberou všechno od náročného natáčení až po velkou oscarovou a miliardovou jízdu. 

MovieZone Live Speciál o Titanicu najdete na Youtube a audio na Spotify, Podbean a iTunes a můžete ho ohodnotit i na CSFD

Na své si však přijdou i naši podporovatelé na Herohero. Už pár dní je tam k videní a poslechu MovieZone Live Speciál o sci-fi komedii Galaxy Quest, která tak trochu předběhla svou dobu, a úplně čerstvě tam najdete i novou Encyklopedii akčního filmu. V ní imf s Hladem probírají deset béčkových akčních herců, na něž v knize Legendy akčního filmu nezbylo místo, ale my na ně pořád rádi vzpomínáme. 

Pokud nás podpoříte na Herohero, tak se k našim podcastům a videím dostanete s předstihem a o několik týdnů dřív než ostatní a budete nám také moci pokládat dotazy do MovieZone Live a v neposlední řadě nám uděláte velkou radost. 

Pusťte si i naše další videa

MovieZone Live #233 o druhém Jokerovi a Vlcích

Jak vznikal design Bodu obnovy? A jak se točí s Waititim? Scénograf Ondra Lipenský na Pivu s Civalem

MovieZone Live Speciál: Láska přes internet

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace