Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Smith a Bay si zopakují spolupráci


ikona
do_Od
Fast and LooseMichael BayNetflixWill Smith
Michael Bay a Will Smith chystají nový film. Bohužel pro Netflix. 

Když si člověk přečte o chystané opětovné spolupráci režiséra původních dvou Mizerů Michaela Baye a jejich hvězdy Willa Smithe, první emoce, kterou pocítí, je radost. Tu však záhy následují pocity zrady, zklamání a skepse, když se vedle toho objeví jméno společnosti Netflix. Právě pod touto záštitou totiž nový akční snímek Fast and Loose má vzniknout.

Není to pak poprvé, co o tomhle filmu píšeme. Původně se však mělo jednat o akční thriller od režiséra Johna Wicka či Atomic Blonde Davida Leitche, jenž by nejspíš šel do kin. Jestli však plány nezabila oscarová facka, jednoznačně to dodělaly loňské stávky. Nově tedy projekt dostal do rukou Bay, pro něhož to bude od 6 underground již druhý snímek pro streamovací službu. A radost z toho nemáme jednoduše proto, že to opět znamená prakticky nulový dohled a následně zahozenou premiéru, kdy si na to za týden nikdo nevzpomene.

Ale to už je holt nová realita. Každopádně pro připomenutí, děj se točí okolo muže, jenž se jednoho rána probere v Tijuaně, aniž by si pamatoval cokoli ze své minulosti. Postupně tak musí přijít nejen na to, kým byl, ale i proč po něm najednou jde tolik lidí. Na scénáři se postupně vystřídali čtyři lidé, což nevěstí nic dobrého, Leitch ale zůstal alespoň coby producent. Natáčet by se pak mělo začít co nevidět, Smith totiž relativně nedávno vycouval z projektu Sugar Bandits a má tak volno. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace