Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový film Christophera Nolana dorazí už za necelé dva roky


ikona
Mr. Hlad
christopher nolaninterstellarmatt damonoppenheimeruniversal
Tvůrce Oppenheimera, Interstellar a Temného rytíře začíná rozjíždět svůj nový projekt.  

Oppenheimer Christophera Nolana vyhrál sedm Oscarů, pro dva z nich si došel přímo on a jako bonus jeho biografie otce atomové bomby utržila téměř miliardu dolarů. Jistě, nešlo o klasický životopis, ale přesto to v tomhle žánru zase tak často nevídáme. V každém případě to vypadá, že Nolan konečně přestal slavit a začíná pracovat na novém projektu, o kterém tradičně nevíme skoro nic. I když to by nás u Nolana překvapit nemohlo. Přeci jen se však pár zajímavých věcí dostalo ven. 

Tou  nejzajímavější je pochopitelně datum premiéry, Nolanovu zatím nepojmenovanou novinku bychom měli vidět 17. července 2026 a samozřejmě v IMAXu, takže koketování s nějakou malou produkcí asi očekávat nemůžeme. Novinka vzniká stejně jako Oppenheimer u Universalu, který Nolanovi nejspíš ochotně vyjde vstříc naprosto v čemkoliv, a velmi potichu se říká, že by mělo jít o příběh otce a syna. A pod tím si můžeme představit naprosto cokoliv. 

Trošku hlasitěji se už mluví o hlavně hvězdě, protože o účasti na Nolanově novince jedná prý Matt Damon. Ten s ním natočil Interstellar a Oppenheimera, ani v jednom z hitů však neměl hlavní roli, tak by na ni možná mohlo dojít teď, smlouva ale podepsaná ještě není. Na druhou stranu těžko by se hledal důvod, proč by do toho Damon nechtěl jít. V každém případě zvědaví jsme, ať už to dopadne jakkoliv. A snad brzy zjistíme, na co konkrétně se máme začít těšit. 

Pusťte si naše MovieZone Live speciály o Interstellar a Batman začíná: 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace