Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Druhý Joker je všem pro smích. A může si za to sám

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek
Zajímalo by mě, kolik si za tuhle legraci řekli Philips s Phoenixem (hádám, že Gaga bude s číslem na šeku daleko za nimi)? Protože ten rozpočet je fakt totální přepal, vzhledem k tomu, že ty šílené prachy na filmu nejsou absolutně vidět. Dokonce bych se odvážil tvrdit, že dvojka stran produkčních hodnot působí ještě laciněji než jednička. Tvl, vždyť stejné prachy stál Reevesův Batman s polozatopeným Gothamem a vytuněným Batmobilem:o. Nechápu.

Jinak tržební výsledek asi zasloužený, no. Philips s Phoenixem z toho mohli udělat artovku (nastavování zrcadla společnosti/psychologická sonda do mysli šílence/whatever) a dojít si pro ceny. Mohli z toho udělat obyčejný studiový blockbuster (vězeňskou romanci/drama s populárními songy) a dojít si pro prachy. Mohli z toho udělat neobyčejný studiový blockbuster (adrenalinový trip ve stylu Babylonu, satirický mayham ve stylu Natural Born Killers) a dojít si pro kultovní status (a možná pro prachy, kdyby se jim podařilo chytit buzz). Udělali z toho niche žánrovku (která neohromí ani formou ani obsahem) s rozpočtem blockbusteru a došli si pro rozporuplné kritiky i divácké přijetí. Jak nečekané:D.  
918722
Zajímalo by mě, kolik si za tuhle legraci řekli Philips s Phoenixem (hádám, že Gaga bude s číslem na šeku daleko za nimi)? Protože ten rozpočet je fakt totální přepal, vzhledem k tomu, že ty šílené prachy na filmu nejsou absolutně vidět. Dokonce bych se odvážil tvrdit, že dvojka stran produkčních hodnot působí ještě laciněji než jednička. Tvl, vždyť stejné prachy stál Reevesův Batman s polozatopeným Gothamem a vytuněným Batmobilem*:o*. Nechápu. Jinak tržební výsledek asi zasloužený, no. Philips s Phoenixem z toho mohli udělat artovku (nastavování zrcadla společnosti/psychologická sonda do mysli šílence/whatever) a dojít si pro ceny. Mohli z toho udělat obyčejný studiový blockbuster (vězeňskou romanci/drama s populárními songy) a dojít si pro prachy. Mohli z toho udělat neobyčejný studiový blockbuster (adrenalinový trip ve stylu Babylonu, satirický mayham ve stylu Natural Born Killers) a dojít si pro kultovní status (a možná pro prachy, kdyby se jim podařilo chytit buzz). Udělali z toho niche žánrovku (která neohromí ani formou ani obsahem) s rozpočtem blockbusteru a došli si pro rozporuplné kritiky i divácké přijetí. Jak nečekané*:D*.  
0 0
reagovat
reaguje na: Slamak1
Sry, ale o tom bych se hádal, podle mě bych dal na vyšší příčky Matrix 4 :D
918715
Sry, ale o tom bych se hádal, podle mě bych dal na vyšší příčky Matrix 4 *:D*
918708
1 0
reagovat
Joker je jeden z nejvetsich failu vubec. Ne treba tou prodelanou castkou, ale tim halo a "aurou" a jako potencialni dalsi rana DC, comicsum a IP blockbusterum (coz jsou v podstate vsechny) obecne. Uz jsem to kritizoval x-krat, ale proc se k temhle projektum neustale pousti lidi, kteri ty brandy vlastne nemaj radi, fanousky kolikrat az aktivne opovrhuji a chteji to cely pretocit v neco jinyho... Nedava mi to zadny smysl. A jak ctu ten report ze zkusebky novyho Captaina a ze by se tam melo odkazovat k January 6... Fakt je to v blockbusterech potreba?? Kdyz budou mit WW finis pod 300, tak to zas zduvodni tvurci jak?

Wild Robot po tom zklamani z OW pridava i zklamani ze druhyho vikendu. Az takovy, ze spousta lidi z box office fora prodelala lehci meltdown... Urcite to melo dopadnout lepe. Holt to neni zavedena znacka a je tady tim padem jen ocenovanejsi Migration. Samozrejme je zde jeste moznost, ze kino bude zase vic sezonni zalezitosti? Od Bad Boys k Beetlejuice vic overperformers, ve zbytku roku naopak underperformers.
918709
Joker je jeden z nejvetsich failu vubec. Ne treba tou prodelanou castkou, ale tim halo a "aurou" a jako potencialni dalsi rana DC, comicsum a IP blockbusterum (coz jsou v podstate vsechny) obecne. Uz jsem to kritizoval x-krat, ale proc se k temhle projektum neustale pousti lidi, kteri ty brandy vlastne nemaj radi, fanousky kolikrat az aktivne opovrhuji a chteji to cely pretocit v neco jinyho... Nedava mi to zadny smysl. A jak ctu ten report ze zkusebky novyho Captaina a ze by se tam melo odkazovat k January 6... Fakt je to v blockbusterech potreba?? Kdyz budou mit WW finis pod 300, tak to zas zduvodni tvurci jak? Wild Robot po tom zklamani z OW pridava i zklamani ze druhyho vikendu. Az takovy, ze spousta lidi z box office fora prodelala lehci meltdown... Urcite to melo dopadnout lepe. Holt to neni zavedena znacka a je tady tim padem jen ocenovanejsi Migration. Samozrejme je zde jeste moznost, ze kino bude zase vic sezonni zalezitosti? Od Bad Boys k Beetlejuice vic overperformers, ve zbytku roku naopak underperformers.
0 0
reagovat
Joker 2 je jeden z nejzbytečnějších filmů v dějinách.... 
918708
Joker 2 je jeden z nejzbytečnějších filmů v dějinách.... 
0 0
reagují: spoock
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se