Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #788 o Úžasňákových a Sydney Sweeney


ikona
Mr. Hlad
haley joel osmentincrediblesmaggie smithpixarsydney sweeneyúžasňákovivíkendový výplach
Kde si můžete zahrát za Úžasňákovi? Co dělá Sydney Sweeney ve vaně? A co všechno umí A.I.?  

Zcela říjnový výplach

Viník týdne
Asi jste zaznamenali, že kvůli smrti Matthew Perryho skončilo pár lidí před soudem, konec konců psali jsme o tom i ve výplachu. Doktor Mark Chavez, obviněný z distribuce ketaminu, teď uznal vinu. Podobně přiznání učinili i další dva obvinění, dva trvají na své nevině. 

Hra týdne
Fortnite je herní fenomén, se kterým já osobně nemám vůbec žádné zkušenosti, ale nového obsahu se do něj rve tolik, že před ním nejde utéct. A často je z filmů, teď tam například zamířili Úžasňákovi

Viceprezident týdne
JD Vance by rád byl viceprezidentem a momentálně běhá po amerických talkshow a snaží se své spoluobčany přesvědčit, že jeho oranžový šéf není magor. Není to snadná práce, zvlášť pro někoho, kdo působí jaksi… neviceprezidentsky. Haley Joel Osment by byl lepší. I kdyby musel mít někoho, kdo mu bude kupovat koblihy

Reklama týdne
Sydney Sweeney natočila reklamu, ve které sedí ve vaně. Moc nevím, co k tomu dál psát. Snad jen, že jsem příliš nezaznamenal, na co že ta reklama je. 

Slyšení týdne
Netflix slaví s antologií Monstrum úspěch už podruhé. Před dvěma lety lidi koukali na příběh Jeffreyho Dahmera, teď řeší, jak to bylo Lylem Menendezem a jeho bratrem Erikem, kteří měli brutálně zavraždit své rodiče. Za katrem už sedí pořádně dlouho, ale teď jim možná svitla naděje, že se dostanou ven. Podle všeho se objevily nové důkazy a mělo by dojít k novému soudnímu slyšení. A co bude dál, se uvidí. 

Hithit týdne
Už je to pár let, co českými médii proběhla zpráva o noci plné hrůzy, kterou strávila paní Zdena uvězněná samotnou přírodou. Bába pod kořenem je nezapomenutelná a teď by se tenhle krutý, ale zároveň lidský příběh o touze žít, vojácích v zákopech a zahřívání se vlastní močí mohl dočkat celovečerního zpracování. A vy k němu můžete přispět

Hodnocení týdne
Megalopolis Francise Forda Coppoly je jeden z největších propadáků všech dob. Ale on si ho natočit chtěl, a tak si ho natočil. A někteří jeho kolegové ho docela chválí – i když spíš jeho samotného než film. Spike Lee řekl, že obdivuje Coppolovu odvahu a že je ochotný udělat vše, co je potřeba, aby dotáhl do konce to, co si předsevzal. Guillermo del Toro zase řekl, že Coppola je stejně odvážný, jako když mu bylo dvacet a že Megalopolis je dost možná nejšílenější věc, jaká kdy v Americe byla natočená. 

A.I. týdne
Brněnská kapela Poletíme natočila klip ke svému songu Hendmejdmjůzik, který vznikl s pomocí generátoru MiniMax a krom jednoho jediného záběru na frontmana dělala všechno Umělá inteligence. A klipaři nebudou mít co žrát. Ale vypadá to teda skvěle. 

Pocta týdne
V devětaosmdesáti zemřela britská herecká legenda Maggie Smith, kterou si dnešní diváci spojují hlavně s Harrym Potterem, za svou kariéru toho ale dokázala mnohem víc a Oscarem výčet jejích úspěchů teprve začíná. Tak si ji připomeňte. 

Duel týdne
V minulém Výplachu jsme se vás ptali, v jakém filmu byla podle vás nejlepší Iva Janžurová. Výběr byl hodně veliký a padaly jména klasik jako Morgiana, Kočár do Vídně, „Pane, vy jste vdova“ nebo Světáci. 

Dnes se podíváme na kariéru Daniela Day-Lewise, který oznámil návrat k herectví. Ve kterém filmu byl podle vás nejlepší? Názvy do ředmětu, v textu důvody. Však to znáte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace