Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

James Gunn a Matt Reeves pracují na společném DC filmu


ikona
do_Od
BatmanDC ComicsDynamic DuoJames GunnMatt ReevesRobin
Chystaný film nabídne unikátní vizuální podobu. 

Možná, že to u DC kolem Batmana nakonec nevře tolik, jak jsme si mysleli. Tento týden vylezla zpráva, že se chystá záporácká týmovka s Banem a Deathstrokem, která by měla zaplnit čas do doby, než dorazí reboot The Brave and the Bold plně v režii šéfa DC Studios Jamese Gunna, jenž by neměl mít s Pattinsonovou verzí nic společného. No a teď se dozvídáme, že nás v mezičase čeká z Gothamu ještě minimálně jeden film. A co víc, že se na něm bude Gunn podílet dokonce i se samotným Reevesem.

Snímek Dynamic Duo by se měl točit okolo dvou Robinů, Dicka Graysona a Jasona Todda, a jak každého jejich dospívání pod Batmanem přivedlo na trochu jinou cestu. To samo o sobě ještě není tak zajímavá zpráva, tím hlavním tahákem je totiž unikátní koncept celovečerního filmu, jenž by měl být kombinací hraného filmu s animací pomocí loutek. Za tímto stylem stojí společnost Swaybox Studios, která už párkrát tento formát použila, a v lidech zanechal velmi dobrý dojem. Nyní se je tedy rozhodl najmout Gunn, aby takto pomohli vytvořit rovnou celý film.

Snímek má tedy sice zkušené producenty, ale zatím postrádá režiséra (nebo režiséry) i herecké či hlasové obsazení. Nebude pak rozhodně nijak souviset s batmanovským univerzem Matta Reevese, zato ale pravděpodobně povede k oné výše zmíněné sólovce Batmana pod Gunnem. Zatím není známo, kdy přesně film dorazí, očividně ale studio moc neřeší, že by bylo přenetopýrováno, a fláká tam jeden projekt vedle druhého. Což...je taky asi druh strategie. Jestli dobrý, nebo špatný, nejspíš zjistíme až časem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace