Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live #233 o druhém Jokerovi, Filmy v síti a Titanic a Galaxy Quest na Herohero


ikona
Mr. Hlad
brad pittfilmy v sítigalaxy questgeorge clooneyhalle berryheroherojames cameronjoaquin phoenixjokerlady gagamoviezone livemz livesigourney weavertitanicwolfs
Šílený klaun, dvě herecké legendy, horor z děsivého lesa, narvaný říjen na streamu a dva Titanic s Galaxy Questem na Herohero.  

Začátek měsíce října rozjedeme ve velkém stylu, máme pro vás totiž novinky jak na Youtube, kde můžete u našich čerstvých videí strávit přes tři hodiny, tak i hodně zajímavý obsah pro předplatitele. Venku je nový díl MovieZone Live s pořadovým číslem 233 a budeme v něm probírat druhého Jokera, Vlky s Georgem Clooneym nebo Bradem Pittem, animák Rozzum v divočině a spoustu dalších velkých i malých filmů. A samozřejmě odpovídáme i na vaše dotazy. 

Nový díl MovieZone Live si můžete pustit na Youtube a audioverze najdete tradičně na Spotify, Podbean a iTunes. A pokud by vás pořad bavil, budeme rádi, když ho ohodnotíte na CSFD

Tím ale zdaleka nekončíme. Venku jsou i nové Filmy v síti na měsíc říjen a upřímně takhle zajímavou nabídku jsme tu neměli už hodně dlouho. Vrací se Legend of Vox Machina, na Netflixu se můžete těšit na novinku z produkční stáje Sama Raimiho, nové Prokletí Salemu nebo děsivou písečnou bouři v Zataj dech. A doporučíme vám novinku Zacka Snydera. Fakt! Filmy v síti najdete na Youtube a audio na Spotify, Podbean a iTunes

Spoustu zajímavých věcí však najdete i na našem Herohero. Pokud nás na něm podpoříte, nejen že se dostanete k našim podcastům dřív než ostatní, ale taky nám můžete pokládat dotazy do MovieZone Live a MZ Mini Live. A samozřejmě nám uděláte radost. 

Momentálně na Herohero najdete MZ Live Speciál o jedenáctioscarovém Titanicu, který natočili Cival a Jokolo, a úplně čerstvě i MZ Live Speciál o kultovní sci-fi komedii Galaxy Quest od imfa a Mr. Hlada. 

Pusťte si i naše další videa:
Pivo s Torenem o oblíbených filmech, které ho formovaly, nejlepších tvůrcích a natáčení videí

MZ Live Speciál o Vykoupení z věznice Shawshank

MovieZone vs. režisér Top Gunu a Nepřítele státu Tony Scott

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace