Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bane a Deathstroke to hodlají rozjet v kinech


ikona
Mr. Hlad
banecaptain americadcdeathstrokejames gunnmarvelsuperman
Batmanova Nemesis a nejlepší zabiják ze světa DC Comics se potkají v jednom filmu. A budou mít posilu od Marvelu.  

Zatímco se Marvel v kinech i na streamu trochu trápí a doufá, že se to trošku zlepší s Thunderbolts a čtyřkou Kapitána Ameriky, DC už má to největší trápení za sebou. James Gunn dostal za úkol všechno, co budoval Zack Snyder, hodit do koše a zkusit to znovu. Jestli bude jeho vize pro diváky zajímavější, nám ukáže příští rok Superman. Stejně tak snad i to, jestli se dočkáme regulérní dvojky Batmana od Matta Reevese. 

V každém případě u DC kutí spoustu nových věcí a teď se objevila jedna nová a dost nečekaná. V plánu je totiž film, v němž se setkají dva ikoničtí komiksoví záporáci Bane a Deathstroke. Zatímco Banea už jsme v kinech párkrát viděli, v komiksech i na plátně Batmana pořádně zrychtoval a přinejmenším Tom Hardy si tuhle roli dost užil, zabiják Deatstroke měl smůlu. Původně se počítalo s tím, že si to rozdá s Batmanem v jeho sólovce a měl si ho zahrát Joe Manganiello, který měl jako Deathstroke cameo na konci Ligy spravedlnosti, ale nic z toho nebylo. 

Teď ti dva spojí síly. Jak moc často to dělají na stránkách komiksu a jak moc to dává smysl, netušíme. Může jít samozřejmě i o pokus restartovat Sebevražedný oddíl a o tom, kdo by si ty dva měl zahrát, zatím nepadlo ani slovo. Na to je brzy, zatím se teprve píše scénář, který dostal na starost Matthew Orton, jenž napsal čtyřku Kapitána Ameriky. 

---

Vytáhni v hospodě: Deathstroke měl jednu chvíli celkem blízko i k vlastnímu filmu, o jeho režii jednal tvůrce akčňích nářezů Raid Gareth Evans. Mělo jít o jednoduchý origin, na sto minut a zábavnou nekomplikovanou akční jízdu. Z projektu bohužel sešlo. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace