Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězdy Hry o trůny si zahrají v gotickém hororu


ikona
krauset
game of throneshororhra o trůnykit Haringtonsophie turnerthe dreadful
Sansa Stark a Jon Snow v gotickém hororu z 15. století.  
Sophie Turner alias Sansa Stark potvrdila v nové epizodě podcastu BBC blížící se shledání s Kitem Haringtonem, svým nevlastním bratrem Jonem Snowem v seriálu Hra o trůny, v novém filmu s názvem The Dreadful
 
Půjde o gotický horor zasazený do doby anglické války růží, která shodou okolností sloužila jako inspirace mocenským intrikám a válkám mezi znepřátelenými šlechtickými rody Západozemí pro George R. R. Martina. Sophie Turner se zhostí role Anne, ženy na okraji společnosti, a Harington jejího potenciálního milence.
 
 
Natáčení se ujme neznámá persko-americká režisérka Natasha Kermani (Imitation Girl, Lucky). Na Twitteru už se samozřejmě objevily reakce typu: Harington a Turner se po nechtěném hororu, kterým byla osmá řada Hry o trůny, zase jednou vrací k žánru.
 
 

Sophia Turner se už pár let na plátnech neobjevila, letos však bude mít premiéru její seriál Joan. Harington se momentálně vrátil na HBO ve třetí řadě seriálu Sektor (Industry), který sklízí zaslouženou chválu kritiky. Jeho plánovaný sequel/spin-off Jon Snow byl však dán prozatím k ledu. 
 
Zdroj: Deadline

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace