Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #787 o Thunderbolts a Americkém ninjovi


ikona
Mr. Hlad
ivana chubbuckleatherfacelegendy akčního filmumarvelmichael dudikoffthunderboltsvíkendový výplach
Chcete jít na přednášku herecké coachky, která učí Brada Pitta a Charlize Theron? Proč je Vrána růžová? A co se nevešlo do knihy Legendy akčního filmu?  

Podzimní výplach

Plakát týdne
Thunderbolts mají venku nový plakát. A když se na něj podíváte vlevo dole, tak uvidíte, že Sentry má šest prstů. Nebo nemá? Podle všeho ne, studio se dušuje, že plakát nedělala AI a že si s diváky jen hraje jejich hlava. A nebo je to prostě blbě uříznutý. Názor si udělejte sami

Hra týdne
Marvel Rivals je online PVP hra, kde si půjdou po krku nejslavnější hrdinové marvelovského světa. Hra dorazí v prosinci a zatím nám její tvůrci postupně dávkují, koho v ní uvidíme. A teď se představuje Psylocke, která už se ve filmech objevila v podání Olivie Munn, ale na velkou šanci pořád ještě čeká. 

Výročí týdne
Leahterface se vrací do kin. Nebo alespoň do těch amerických, protože Texaský masakr motorovou pilou slaví padesáté narozeniny, dočká se re-releasu a má i nový trailer. 

Akční hrdina týdne
Kniha Legendy akčního filmu už je na pultech knihkupectví a vy si ji můžete koupit i tady, jednu věc v ní ale nenajdete – dvoustránkový profil Michaela Dudikoffa alias Amerického ninji. Nevešel se nám ovšem hrdina našeho dětství si nezaslouží, abyste si o něm nepřečetli. Tak si klikněte sem

Role týdne
Margaret Qualley je herečka, která má slušně našlápnuto k hvězdné kariéře a brzy ji v kinech uvidíte v chváleném hororu Substance. Jenže i ona má sny a její sen byl trochu divný. Když zjistila, že Adam Sandler točí dvojku golfové komedie Happy Gilmore, strašně se v ní chtěla objevit. Jedničku prý jako malá milovala a stejně tak i její hlavní hvězdu. K Sandlerovi se tahle informace dostala, zavolal jejímu manželovi, jestli Qualley umí hrát golf, ten řekl, že ano (a kecal) a bylo to. Přejme jí to, i když prý půjde o malinkou roli. 

Hororové ikony týdne
Hra Killer Klowns from Outer Space vychází z celkem kultovního krvavého hororu a je přesně o tom, o čem si myslíte. O vraždících klaunech z vesmíru. Teď do ní ale vstupují dvě ikony, dorazí totiž Cassandra Peterson alias Elvira a Tom Savini, herec a především odborník na hororové masky, se kterými si budete moci zablbnout. 

Masterclass týdne
Ivanu Chubbuck možná neznáte, ale její práci stoprocentně ano. Je to učitelka herectví, se kterou spolupracují Chris Pine, Charlize Theron, Brad Pitt, Sylvester Stallone, Jim Carrey, Emilia Clarke a spousta dalších. Takže svojí profesi rozumí sakra dobře a teď přijede poprvé do Prahy. Její herecká masterclass se bude konat 30.11. až 1.12. v Divadle Komedie a pokud byste se chtěli přijít podívat, nebo si třeba i nechat dát pár rad, není problém, lístky jsou už v prodeji. Jde samozřejmě spíš o akci pro profesionály, ale okouknout, jak se trénují hvězdy, může přijít každý. 

 

Čtení týdne
Na Slovensku se teď nedějí zrovna veselé věci, ale občas se tam něco pěkného najde. Jako třeba vědecká práce Erika Bindera Premeny sci-fi: Dějiny science fiction kinematografie., kterou si teď můžete přečíst i vy

Barvy týdne
Nová Vrána profrčela kiny bez toho, že by udělala nějaký průvan. Nebyl to úplný průšvih, ale k dobrému filmu má taky hodně daleko. Ale přeci jen by mohlo někoho zajímat, jak Rupert Sanders pracoval s barvami a proč se v jeho blázinci nosí růžová. 

Duel týdne
V minulém výplachu jsme se ptali, jaký je podle vás nejlepší film Baze Luhrmanna a nepřekvapivě to dost suverénně vyhrálo Moulin Rouge. 

Tentokrát zabrousíme do domácích vod. V kinech je dokument Janžurka a my chceme vědět, v jakém filmu byla podle vás legendární Iva Janžurová nejlepší. Názvy filmů pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace