Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Margot Robbie a Jacob Elordi si zahrají v adaptaci literární klasiky


ikona
Jokolo
emerald fennelljacob elordimargot robbiena větrné hůrcesaltburn
Těžko hledat zářivější pár. 

Ta Margot v tom umí chodit. Její produkční společnost LuckyChap se totiž nachomýtá k čím dál zajímavějším projektům. V nedávné době jsme psali o tom, že se chce vrhnout na adaptaci hry The Sims, v minulosti si pak filmy z její produkce sáhly i na Oscary, Já, Tonya na ty herecké a Nadějná mladá žena na scenáristické. Nezapomínejme ani na fenomén Barbie, nejvýdělečnější film loňského roku. Saltburn pak sice kritiky příliš nenadchlo, pořád šlo ale o snímek, o němž se hodně mluvilo. Není tedy divu, že si Margot Robbie spolupráci s kolegy z tohoto filmu ráda zopakuje. A opět půjde o vskutku ambiciózní látku.

Spojí totiž síly s vycházejcí hvězdou Jacobem Elordim, z nějž divačky (a jistě i mnozí diváci) jihnou už od Euforie. Zalaškují si spolu v další adaptaci literárního díla Na Větrné hůrce od Emily Brontëové, kde si Elordi zahraje hlavní postavu Heathcliffa a Robbie předmět jeho touhy Kateřinu. O vášnivé scény, půvabné flirtování a obecně žhavé situace tak jistě nebude nouze, neboť těžko v současném Hollywoodu najít pár, z nějž by se více podlamovala kolena. K ruce navíc budou mít režisérku, která se zdá pro tuto látku velmi vhodná.

Režii i scénář snímku bude mít totiž na starosti herečka a režisérka Emerald Fennell, která natočila právě zmíněné Saltburn. Ani zde nebyla o chemii a silnou přitažlivost mezi postavami nouze, lze tedy čekat, že tento svůj um Fennell využije i v tomto filmu. Má navíc na kontě oscara za scénář. O účast na filmu pak projevil zájem i Barry Keoghan, ten ale zatím oficiální součástí castu není. Natáčení by mělo začít v Británii už v příštím roce, premiéru tak můžeme čekat někdy v během roku 2026. Tak uvidíme, jestli z toho zase bude hit.

Vytáhni v hospodě: Na Větrné hůrce bylo do filmu adaptováno již 23x.  

Mrkněte na Liveko, kde jsme Saltburn probírali. 

 

---

Zdroj: Variety 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace