Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pivo s Torenem, Mini Live o nové knize a Herohero s Titanicem a Filmy v síti


ikona
Mr. Hlad
filmy v sítiheroherolegendy akčního filmumz mini livena pivu s civalemtitanictoren
Pokec o filmu s Torenem, video o naší nové knížce a Herohero s tipy na říjen a nepotopitelným jedenáctioscarovým Titanicem.  

Tentokrát toho pro vás máme hodně. A ono se to na začátku podzimu bude hodit. Naplnili jsme Herohero, velmi brzy pro vás chystáme další videa, která si tam budete moci pustit a samozřejmě jsou venku i nové věci na Youtube. A není toho málo. Klasické MovieZone Live natočíme sice až příští týden, ale i tentokrát pro vás máme pár hodin videí, v nichž se řeší spousta filmů a zdaleka nejen ty. 

Servírujeme nové Na pivu s Civalem, kam přišel jako host Toren. Slibovali jsme ho dlouho a teď se stavil u Civala, aby spolu probrali oblíbené filmy i tvůrce a řešili, jak moc náročné je někdy točit videa o filmu. Toren je naladěný na stejnou vlnu jako my, takže to povídání bylo hodně fajn. Pustit si ho můžete tradičně na Youtube a audioverze najdete na Spotify, Podbean nebo iTunes. Na pivu s Civalem také můžete ohodnotit na CSFD

Natočili jsme však i nové MZ Mini Live a řešíme v něm naši novou knížku Legendy akčního filmu, kterou napsali Imf s Hladem. Řeč bude nejen o knize, ale i o formativních akčňácích a samozřejmě odpovídáme i na spoustu vašich dotazů. A oproti tradičními Mini Live se to malinko protáhlo. Pustit si ho můžete na Youtube a audioverze najdete na SpotifyPodbean nebo iTunes. Knihu kupujte u všech dobrých knihkupců, nebo třeba tady

No a ani na Herohero nepadá prach. Pokud nás na něm podporujete, máte možnost pokládat nám dotazy do našich živáků, ale především se dostanete s předstihem k našim videím. 

Teď tam jsou dva zajímavé kousky. Cival a Jokolo si v MZ Live Speciál posvítili na jedenáctioscarový Titanic Jamese Camerona a Imf s Hladem natočili nové Filmy v síti, kde vám z kusí doporučit pár říjnových novinek. A vypadá to, že nás čeká měsíc bohatý na zajímavé filmy a seriály. 

Pusťte si i naše další videa: 
MZ Live Speciál o kultovní Vráně

Encyklopedie akčního filmu o Stevenu Seagalovi

Cival na pivu s režisérem Mostu Janem Prušinovským

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace