Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Supergirl našla záporáka


ikona
do_Od
Craig GillespieJames GunnMatthias SchoenaertsMilly AlcockSupergirl: Woman of Tomorrow
Komiksové univerzum Jamese Gunna pomalu ale jistě nabírá konkrétní obrysy. 

Včera jsme tu řešili Batmana, takže je jedině fér, aby dnes na řadu přišla Supermanova sestřenka. Chystaná Supergirl z univerza Jamese Gunna, kterou si zahraje Milly Alcock (a uvidíme ji poprvé už právě ve zmiňovaném Supermanovi příští léto), totiž čerstvě obsadila záporáckou roli. Pokud byste ovšem čekali nějaké velké jméno, pak jste na omylu. Zatím nespecifikovanou roli ve filmu Supergirl: Woman of Tomorrow totiž ztvární Matthias Schoenaerts.

V tuhle chvíli už byste si neměli říkat: „Kdo?“, 46letý rodák z Belgie (hlavně po mně nikdy nechtějte to vyslovit) je totiž v Hollywoodu už celkem ostřílený herec. Zahrál si například v Amsterdamu po boku Christiana Balea a Margot Robbie, ve filmu Old Guard s Charlize Theron nebo v Rudé volavce s Jennifer Lawrence. Asi nejznámější je však jeho role v dánském snímku Kursk od Thomase Vinterberga. Každopádně Schoenaerts si svoje odehraje a fakt, že není až tak provařený ksicht, by filmu mohl jedině pomoci.

Co však Supergirl pomůže ještě víc, je zjevně jméno režiséra. Na tuto stoličku se totiž usadí šikula Craig Gillespie, jenž má na svědomí seriál Pam a Tommy nebo filmy Peníze těch tupců, Cruella a Já, Tonya. Všechno velice chválené a divácké kousky, jeho výběrem tak Gunn víceméně zaručil, že Supergirl bude minimálně po řemeslné stránce nadprůměrná a snad i svižná a zábavná podívaná. Otázkou je, jak na tom budou zbylé aspekty. Snímek se každopádně začne natáčet někdy v příštím roce, hlavní postavu bychom ale podle všeho měli spatřit ještě v nějakém DCU projektu mezi Supermanem a právě samostatným filmem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace