Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Představujeme naši novou knihu Legendy akčního filmu


ikona
Mr. Hlad
albatrosarnold schwarzeneggerclint eastwoodjackie chanjean-claude van dammelegendy akčního filmumoviezonesteven seagalsylvester stallonexyz
Velká kniha o největších hvězdách akčního žánru už na vás čeká v knihkupectvích.  

Podzim začíná, což znamená, že sluníčko zaleze někam daleko, venku bude zima a pršet a přichází ideální čas zůstat doma a koukat na filmy. A nebo si o nich číst a právě s tím vám teď moc rádi pomůžeme. Na pultech všech dobrých knihkupectví totiž najdete naši novou knížku Legendy akčního filmu, která vychází jako vždy u ověřeného vydavatelství XYZ. A fandové akčních filmů, osvalených hrdinů, přestřelek, u nichž se nepočítají náboje, drsných bitek a opulentních výbuchů by z ní měli mít radost. My ji tedy rozhodně máme. 

Imf a Mr. Hlad se v ní věnují těm největším hvězdám ze zlaté éry akčního žánru, ale i veteránům, kteří stáli u jeho zrodu, nebo nové generaci. Vedle Arnolda, Slye nebo Jackieho si tak budete moci přečíst i o tom, jak žánru pomohl Keanu Reeves, kam ho tlačí Ryan Reynolds a jak jeho základy pomáhali budovat John Wayne, Clint Eastwood nebo Charles Bronson. 

Knížku nám zlomil Ondra Karpíšek, o editaci se postaral Ondra Kubín alias Sam Vimes a jako vždy parádní obálku vytvořil prověřený Tajemný Patyzón Uzenáč a všichni odvedli sakra dobrou práci a pořádně se nadřeli. Takže pokud jste fandové akčního žánru, baví vás naše knížky, nebo ideálně oboje, hledejte Legendy akčního filmu v knihkupectvích, nebo si je objednejte tady. A jestliže vám chybí nějaké naše starší věci, tak vězte, že tento týden vychází reedice Encyklopedie fantasy filmu a Encyklopedie komiksového filmu. 

Naši novinku vám navíc představíme trochu podrobněji v úterý ve 21:30 v MZ Mini Live, kde budeme mluvit nejen o samotné knížce, ale i o nejdůležitějších akčních filmech našich životů. A v neposlední řadě si udělejte místo v knihovně. Letos totiž s knihami ještě nekončíme. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace