Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #786 o Vřískotu a Venomovi


ikona
Mr. Hlad
baz luhrmannjiří procházkamortal kombatmovie songpopraskscreamvenomvíkendový výplach
Chtěli byste kuchat lidi jako Ghostface z Vřískotu? U koho slavného se zastavil Eddie Brock? A jaké podcasty prolezla redakce MovieZone?  

Skoro už podzimní výplach

Reklama týdne
Nevídáme moc často, aby se český sportovec objevil v reklamě, kterou vidí celý svět. Jiří Procházka je ale superstar, a tak si to bez debat zaslouží. A tak se v reklamě na Under Armour a Project Rock porval s býkem

Zabiják týdne
V herní sérii Mortal Kombat vídáme často hosty z filmů. Terminator, RoboCop, Vetřelec s Predátorem… je jich hodně a máme slíbeno, že dorazí třeba i Barbar Conan. Ještě před ním se však do světa podívá Ghostface z Vřískotu. A bude s ním nejspíš legrace. V ukázce je až na samém konci. 

Host týdne
Cival si zaskočil do podcastu Poprask, kde se probírá především popkultura, takže se řešil Interstellar, vítězný dokument z varů o PSH, jak vypadá rapová backstage a která hudební ikona se brzy dočká dalšího velkého dokumentu. Tak si to pusťte. 

Masakr týdne
Herní Texas Chainsaw Massacre opouští Leatherface a známé prostředí a zkouší něco nového. V Rush Week se podíváme na univerzitu, kde bude magor Johnny terorizovat studentské sesterstvo. A tvůrci si tentokrát vzali inspiraci z giallo filmů. 

Hodnocení týdne
O tom, že velcí režiséři hodnotí filmy na Letterboxu, už jsme psali. Můžete tam najít oblíbené snímky i topky Martina Scorseseho, nebo třeba Francise Forda Coppoly. A ten se s tím moc nemaže, právě totiž napálil pět hvězd filmu, u kterého byste to možná nečekali – Megalopolis. Ale člověk si holt musí věřit

Nabídka týdne
Pražské kino Balt má skutečně hodně specifický program. Zaměřují se tu na obskurní a extra mizerné filmy. Sharknado? To je mainstream, tady v nabídce často najdete mnohem větší braky. Pořádají se tu projekce s ochutnávkou kvalitních rumů, najdete tam videopůjčovnu… prostě štýlo. A rozjíždí i svoje Herohero, kde najdete podcasty o špatných filmech a dobrém rumu, dokument o Jiřím Károvi, rozhovory, ale třeba taky podcast o rychlodabingu a starých VHSkách, který dělá jeden z autorů Králů videa Petr Hrošík Svoboda. A na Herohero se teď můžete dostat grátis, máme tu totiž pozvánku pro padesát lidí, kteří dostanou měsíc zdarma. Tak neváhejte. Nebudou! 

Podcast týdne
Co mají společného Rocky Balboa a Mitch Buchannon? To zjistíte v prvním díle podcastu Movie Song. Tomáš Michalík z TV Rebel a Mr. Hlad v něm budou jednou měsíčně probírat slavné rockové songy ze slavných filmů a jako první přišel na řadu Rocky III a legendární Eye of the Tiger od Survivor. Nebo jste čekali, že začneme něčím jiným, Tak si to vpalte, dejte odběr a těšte se na další díly! 

Figurka týdne
Lego animák Piece by Piece se blíží a je potřeba dát o něm vědět i lidem, kteří slavnou stavebnici nebo Pharrelala Williamse nijak zvlášť neřeší. Třeba tím, že jim dá možnost vygerenerovat si vlastního lego panáčka. Tak to tady zkuste

Návštěva týdne
Navzdory svým kvalitám je Venom úspěšná série. Dvojce se sice nedařilo tak moc jako jedničce a na třetí díl se v redakci netěší fakt nikdo z nás, ale Tom Hardy, antihrdinský parazit a taková ta neurážející brutalita, která vlastně brutalita moc není, dokázali udělat z Venoma celkem velkou věc. Ale sichr je sichr, a tak Hardy vyrazil navštívit Danu Whitea, šéfa UFC. Aby si hoši trochu zablbli. 

Duel týdne
A u Venoma zůstaneme i v duelu. Posledně se vás KarelR ptal, jestli trojku Venoma vůbec plánujete vidět. Nakonec to dopadlo přesně napůl, padesát procent mu šanci dá, padesát s ním nechce mít nic společného. 

My se tentokrát podíváme na Baze Luhrmanna, který oznámil, že chystá filmovou Johanku z Arku. Nás ale zajímá, jaký film Baze Luhrmanna je podle vás nejlepší. Názvy pište do předmětu, v textu se rokecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace