Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér King Konga a The Guest ulovil hvězdu pro svou novinku


ikona
Mr. Hlad
adam wingardadria arjonaonslaught
Režisér Adam Wingard se vrací ke kořenům a rozpoutá akční peklo s nastupující hereckou hvězdou.  

Až budeme za pár měsíců psát Rok v kostce, určitě tam bude zmíněná  i Adria Arjona. Ještě před několika měsíci ji nikdo moc neznal, pár lidí si tuhle herečku  mohlo pamatovat z Morbia (víc důvodů proč si ho pamatovat není) nebo thrilleru Trojitá hranice. Nedávno ale zazářila vedle Glena Powella ve Vrah naoko a skvělá byla i v čerstvém Tichém znamení nebo seriálovém Andorovi. Bez debat si zaslouží velkou kariéru a hlavní role. A teď dostala jednu zatraceně zajímavou. 

Adam Wingard ji totiž obsadil do svého chystaného hororového akčňáku Onslaught. Režisér dvou filmových bitek King Konga a Godzilly se rozhodl vrátit se ke kořenům a jeho novinka by měla stylově navazovat na jeho hodně povedený a osobitý thriller The Guest. Arjona si tu zahraje mladou maminku, která se snaží hodit za hlavu hodně drsnou minulost. Jenže ta si ji najde, když z vojenské základny uprchne něco hodně nebezpečného. 

Opravdu to zní tak trochu jako The Guest, jen z jiného úhlu pohledu. V něm řádil nezastavitelný supervoják Dan Stevens a rozhodně nešlo o tradiční akční podívanou. Onslaught tak může podle zápletky vypadat jako další rutinní akční konina od Netflixu, ale od Wingarda můžeme čekat úplně cokoliv. Točit se má ještě letos v Novém Mexiku. 

Pusťte si MZ Live, kde řešíme nejen Vraha naoko

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace