Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Margot Robbie chystá filmovou verzi The Sims


ikona
do_Od
Kate HerronMargot RobbieThe Sims
Po Barbie další miliardový hit pro něžné pohlaví? 

Zprávy o chystané filmové verzi slavné herní série The Sims se na internetu objevují od nepaměti, naposledy letos v květnu. Až nyní se to však celé stává oficiálním, společnost EA totiž čerstvě potvrdila, že Simíci skutečně dostanou vlastní celovečerák. Chystá ho Amazon MGM a hádejte, kdo ještě. Ano, LuckyChap Margot Robbie, která takhle loni vyprodukovala jeden malý, docela úspěšný film. Barbie.

Snímek natočí režisérka první řady Lokiho Kate Herron, scénář v tuto chvíli píše ona ještě spolu s Briony Redman. O čem to bude? To v tuto chvíli nikdo netuší, a pokud ano, tak to samozřejmě neřekne. Vzhledem k tomu, že hry samotné ale žádný děj nemají, hráči si v nich místo toho vytváří svoje vlastní, tak bude tentokrát opravdu záležet spíše na kreativitě lidí zpoza kamery, spíš než na zdrojovém materiálu. 

Co si ale rozhodně půjde půjčit, je hromada humorných a virálních momentů z her, jako třeba když vám postavy omylem uhoří, protože nejsou schopny uhasit požár v kuchyni, nebo když se dospělý člověk pokálí, protože jste zapomněli do baráku přidat dveře do koupelny. Tvůrci mají v tomto ohledu v podstatě neomezené možnosti, mohou si zvolit jakýkoli žánr, jakékoli pojetí a stejně pravděpodobně přitáhnou do kin masy fanoušků a zejména fanynek. Snad to tedy bude minimálně tak dobré jako ta Barbie, spíš ale ještě lepší, sám jsem ostatně ve hře strávil desítky hodin, takže na tohle bych si rád zašel.

- - -

Vytáhni v hospodě: EA taky potvrdila, že pokud se někdo těšil na páté The Sims, tak má smůlu. Na pokračování se nepracuje, místo toho se chystají další updaty do čtyřky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace