Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone Live #232 o Rebel Ridge a Beetlejuicovi a Titanic s Torenem na Herohero


ikona
Mr. Hlad
beetlejuiceheroheromerchmoviezone livemz livemz live speciálna pivu s civalemrebel ridgetim burtontitanictoren
Beetlejuice, Milé laskavosti, Nepřivolávej nic zlého a Herohero s Torenem a Cameronovou love story 

Po dvou týdnech jsme se zase potkali před mikrofony a kamerami a probrali všechno podstatné i nepodstatné, co se objevilo v kinech a na streamu. Jinými slovy MovieZone Live s pořadovým číslem 232 je tady, u něj pochopitelně ta nejnabušenější sestava a dvě hodiny debat o dobrých filmech, špatných filmech, blbých dnech a Rimsyho bradavkách. Upřímně, dovedete něčemu takovému odolat? 

Probírali jsme netflixovskou pecku Rebel Ridge, young adult dystopii od McGho Oškliví, znovu jsme se podívali na dvojku Beetlejuice, probrali novinku Yorgose Lanthimose Milé laskavosti i menší, ale zajímavé filmy jako Hypnóza, Už tě nemám rád a MIKI. A došlo i na seriálového Pána prstenů a vaše dotazy. 

Jako vždycky si nás můžete pustit na Youtube a audioverze najdete na Spotify, Podbean a iTunes. A MovieZone Live můžete ohodnotit i na CSFD. Tím však samozřejmě nekončíme. 

Poctivou dávku videí najdete i na Herohero. Tam si můžete pustit nový díl Na pivu s Civalem, kam zavítal Toren a společně řeší nejen film, ale i to, jaká je dřina o něm psát a točit. Nově si také můžete vpálit více než hodinový MovieZone Live Speciál o jednom z největších filmů všech dob, Cival a Jokolo si totiž vzali na paškál Titanic.

Pokud nás budete podporovat na Herohero, dostanete se k našim materiálům dřív než ostatní a navíc budete mít možnost pokládat nám dotazy do MovieZone Live a MZ Mini Live. A jestli chcete do světa vykřičet, že máte rádi MovieZone, můžete to udělat s naším stylovým merchem

Pusťte si i naše další videa: 

MZ Live Speciál o legendární Vráně

Mini Live o Imfově návratu do vlasti

Petr Zelenka na pivu u Civala

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace