Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #785 o Star Wars a Wednesday


ikona
KarelR
harry potterhvezdna branastar warsvíkendový výplachwednesday
Koho mohl James McAvoy hrát v Potterovi? Jak to vypadá s Constantinem 2? A kdo dostal hvězdu na chodníku slávy? 

První podzimní výplach

Scénář týdne

Kdy se konečně začne točit Constantine 2? Na tuhle otázku zatím nikdo neodpověděl, producent Lorenzo di Bonaventura ale prozradil, že už mu v mailu přistál scénář. Prý se ho bojí otevřít, protože to musí být pecka, jinak bude zle... s čímž docela soucítím.

Hvězda týdne

Ewan McGregor dostal svou hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy. Pravou hvězdou ceremoniálu ale byl tak trochu Hayden Christensen, jenž svému mistrovi složil hlubokou poctu. Bromance, jak se sluší a patří!

Harry Potter týdne

James McAvoy málem hrál mladého Voldemorta v prvním Harrym Potterovi. Proč tuhle roli nakonec nezískal? Vede k tomu hodně složitá historka, na kterou se můžete podívat níže.

Wednesday týdne

Dlouho očekávané LEGO k seriálu Wednesday má za sebou oficiální odhalení a... jako ok, bohužel v něm však nejsou klasické minifigurky. Chápu, má to být holčičí set, ale cítím tu promarněnou šanci!

Herní trailer týdne

Vydání Assassin´s Creed Shadows už pomalu klepe na dveře a tvůrci poslali do světa nový trailer, jenž ukazuje epické měřítko nové hry. Hezké, ale jestli bude mít hlavní příběh 60 hodin jako u Valhally, tak to zase nikdo nedohraje, že jo.

Star Wars týdne

Kostičky nenápadně ještě jednou, tentokrát v podobně čtyřdílné minisérie Lego Star Wars: Rebuild the Galaxy, která zamíchala celou předalekou galaxii naruby. Čekal jsem blbinu jako obvykle, na ČSFD ale zatím svítí 81 % a mluví se o velmi zábavném animáku. Kéž by!

Rozloučení týdne

Na začátku týdne nás opustil James Earl Jones a možná jste minuli oficiální rozloučení od Lucasfilmu. Na Jonese v něm zavzpomínal i George Lucas.

Sdílení týdne

Pánové ze Sony odhalili PlayStation 5 Pro. Za víc než 20 tisíc dostanete konzoli bez Blu-ray mechaniky, což znovu rozpoutalo diskuze o půjčování her. Já osobně teď čekám, až dO_od dohraje Star Wars Outlaws a půjčí mi je, protože stále žiju ve světě tohohle legendárního videa.

Retro soundtrack týdne

Nedávno jsem v článku o Star Treku nadával na to, jak mají současné filmy nevýraznou hudbu, a u sci-fi to platí dvojnásob. Dnes by proto zcela bez kontextu rád zavzpomínal na Hvězdnou bránu, jíž si nastartoval kariéru David Arnold. Kde ty časy jsou...

Duel týdne

V minulém duelu se řešily nejočekávanější podzimní filmy. Letos je to taková slabota, že se po Gladiátorovi II dostala na druhé místo sci-fi Megalopolis od Coppoly. Uf, ta festivalová premiéra Jokera vážně zabila!

Tentokrát se duelově zastavíme u třetího Venoma, tedy režijního debutu scenáristky Padesáti odstínů šedi, a bude to velmi jednoduché. Zajímá mě, jestli ho někdy uvidíte, ať už jde o kino nebo později stream. Do perexu jednoduše napište ANO nebo NE a přihození pár důvodů je tentokrát určitě vítané.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace