Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Rozzum v divočině by mohl být animákem roku


ikona
do_Od
animákChris Sandersprvní reakceRozzum v divočiněThe Wild Robot
Režisér prvního Jak vycvičit draka je tu s další peckou. 

Chris Sanders je šikula. Tvůrce animáků Croodsovi, Lilo & Stitch a především první Jak vycvičit draka, má nejenže čuch na správné projekty, dobrý timing (mezi jednotlivými filmy si dává solidní pauzy), ale ještě navíc schopnost z nich většinou vyždímat maximum. A to nejen po stránce akce, ale především emocí! No a právě to se nyní chválí u jeho nejnovějšího kousku, dobrodružné novinky Rozzum v divočině.

Film v originálně pojmenovaný The Wild Robot má na Rottenech v době psaní 100 % pozitivních recenzí s průměrnou známkou 8,3 z 10, což je zatraceně působivé. Co je ale ještě působivější, že jej lidé přirovnávají ke klasice a jednomu z nejlepších animáků všech dob, Železnému obrovi. Vizuálně je to dechberoucí, příběh je strhující, zničující i velmi podnětný a celé dílo je místy až hypnotické, jak vás chytne a nepustí.

Chválí se fakt všechno, dokonce i když někdo zmíní trochu krkolomnou expozici, nakonec to ve filmu stejně vede k úžasnému výsledku, po kterém dávno zapomenete, že úvod byl třeba trochu zmatený. Nicméně nic z toho by asi nemělo být překvapení, pakliže jste viděli dosavadní ukázky, které prostě působily, jako že se na náš řítí úplně jiná liga. O favoritovi na Oscara je tak asi jasno, ačkoliv Rozzum v divočině ještě nemá tak zcela vyhráno. Z Cannes se totiž šušká, že by mu mohl být konkurencí lotyšský snímek Flow, jenž se již brzy taky dočká širšího uvedení v kinech. Tak uvidíme, kdo nakonec dostane zlatého plešouna, ve finále je to asi jedno, protože vítězi budeme my, diváci.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace