Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pán prstenů od Serkise možná bude mít dva díly


ikona
do_Od
Andy SerkisGandalfIan McKellenOrlando BloomPán prstenůThe Hunt For Gollum
Představitel role Gandalfa z trilogie Pána prstenů i Hobita si pustil pusu na špacír. Nic moc překvapivého ale vlastně neřekl. 

Poté, co Peter Jackson dokázal koncem devadesátých let vyšachovat Weinsteiny z toho, aby mu kecali do Pána prstenů, díky čemuž mohly vzniknout tři fantastické filmy, a později, když se mu opět zachtělo hrát si na stejném pískovišti s Hobitem, kde z malé knížečky vytvořil další trilogií filmů, už by dnes nemělo nikoho překvapovat, že jsou studia i tvůrci zvyklí rozdělovat cokoli spojeného s Pánem prstenů na více kapitol. Letošní animák vlastně můžeme považovat spíše za výjimku potvrzující pravidlo, podle slov Iana McKellena by totiž nadcházející návrat do Středozemě ve filmu The Hunt for Gollum mohl taktéž dostat dvě části.

Herec to čerstvě potvrdil v rozhovoru po otázce, jestli by se chtěl do role vousatého čaroděje vrátit. McKellen uvedl, že zatím nečetl scénáře, ale pokud bude dobrý a zdraví mu to dovolí, velice rád by do toho šel. Částečně proto, že by se rád vrátil na Nový Zéland (natáčel se tam i seriál, ačkoliv od druhé série se produkce přestěhovala do Velké Británie), a částečně proto, že se mu nelíbí představa, že by hrál ikonickou postavu z pera J.R.R. Tolkiena někdo jiný.

No a mezitím práv zmínil, že prý slyšel, že by snímek režiséra Andyho Serkise měl mít dvě části. Nicméně asi to v tuto chvíli berte s velkou rezervou, scénář totiž bude hotový nejdříve zkraje příštího roku, a McKellen už je taky starý pán, takže je klidně možné, že se mohl zmýlit, přeslechnout, nebo cokoli jiného. Na druhou stranu jsou to Warneři a je to Pán prstenů, to že je něco na nějakých stránkách popsáno velmi stručně, ještě neznamená, že z toho nemůžou vzniknout dva šťavnaté blockbustery. Nebo že se o to minimálně někdo nepokusí.

V diskuzi každopádně dejte vědět, jestli se vlastně na tenhle projekt vůbec těšíte, a jestli vám dva filmy přijdou rozumné, či nikoliv.

- - -

Vytáhni v hospodě: O návratu už se Serkisem mluvil i představitel Legolase Orlando Bloom.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (35)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace