Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Našel se režisér čtvrtého Spider-Mana


ikona
Jokolo
destin daniel crettonmarvelspider-mantom holland
Co čeká Spider-Mana ve čtvrtém díle? 

Tak už máme jasno. Delší dobu se spekulovalo o tom, kdo se chopí režie čtvrtého dílu Spider-Mana, kterého si díky Tomu Hollandovi zamilovala další skupina fandů. A nakonec nejde o žádné velké překvapení. Další pavoučí dobrodružství si totiž zrežíruje Destin Daniel Cretton. O jeho možné štaci u Marvelu se spekulovalo již dlouho, neboť má za sebou poměrně úspěšného Shang-Chiho, jeho jméno však bylo nejčastěji skloňováno v souvislosti s natáčením příštích Avengers, kteří v té době ještě nesli podtitulek The Kang Dynasty. Kang je ale pryč, přišel Doomsday a vše je jinak.

Cretton se tak namísto velké skupiny hrdinů bojujících s Doctorem Doomem s tváří navrátivšího se Roberta Downeyho Jr. chopí jediného pavoučího hrdiny. A nebude na to mít příliš času. Další peripetie Petera Parkera, který se bude muset popasovat s tím, že na něj Země zapomněla a přišel o všechny své blízké, by totiž měly dorazit už v létě roku 2026 a počítá se se začátkem natáčení zkraje příštího roku. Dalo by se tedy čekat, že touto dobou už bude hotový scénář k chystanému snímku.

Objevovalo se totiž mnoho zvěstí o tom, jak bude pojat příští film o Spider-Manovi. Ty tvrdily, že Sony chtějí daší film opět pojmout ve velkém a nadělit nám dobrodružství v rámci multivesmírů, neboť posledně jim to v kinech trhlo téměř dvě miliardy. Marvel v čele s Feigem údajně naopak chtěl přízemnější dobrodružství, které by Petera vrátilo zpět do ulic k lidštějším záporákům. Pořád jde jen o zvěsti a není tak vůbec jasné, jakým směrem film vykročí. Vzhledem k událostem z posledního dílu ani není zcela jisté, že se znovu objeví Zendaya, potvrzen je pouze návrat Toma Hollanda. 

Otazníky také vyvstávají ohledně pokračování Shang-Chiho, u něhož se čekalo, že se jej znovu chopí právě Cretton. Sequel s deseti prsteny ale v současnosti nemá stanovené datum premiéry, byť se studio stále tváří, že Simu Liu by se měl v této roli znovu objevit ve vlastním filmu. Tak uvidíme, jak se to vyvrbí. Zdá se ale, že žádné velké experimenty nás s tímto hrdinou, jenž by v příštích Avengerech měl mít větší roli, nečekají.

Mrkněte na náš speciál o vzniku původní Spider-Manovské trilogie.

 

--- 

Zdroj: The Hollywood Reporter 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace