Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #784 o Harrym Potterovi a Beetlejuice Beetlejuice


ikona
do_Od
beetlejuice beetlejuiceharry potterjenna ortegaKevin Costnermarvelmonica bellucciVíkendový výplach
Co málem rozplakalo Kevina Costnera, jakou hru by majitelé PS5 neměli vynechat a co patří k nejlepším momentům MCU podle samotného studia? 

Poslední letní výplach

Emoce týdne

Kevin Costner pustil návštěvníkům filmového festivalu v Benátkách druhý Horizont, tentokrát už za daleko menší slávy, a pak se na tiskovce rozpovídal nejen o tom, jak je třetí film jiný oproti prvním dvěma, ale i jak v současnosti vlastně vůbec neví, jestli ho někdy natočí. Nerozumně velké sny rozumně velkého člověka holt bývají zrádné a Kevin o tom ví své. Stejně bychom mu ten úspěch, nebo minimálně dokončení ságy, přáli.

Zábavní park týdne

Jestli máte rádi svět Harryho Pottera a dokážete jej oddělit od osobnosti J. K. Rowling (anebo jí dokonce v její krusádě proti trans lidem držíte palečky), pak vás jistě bude lákat novinka z Orlanda. Universal totiž postavil nový potterovský areál přesně podle kulis Ministerstva magie. Jop, stejně jako Star Wars v Kalifornii, i tohle jde na seznam.

Marvel týdne

Ještě pár dní, než internet začne řešit nové drama, tentokrát kolem blížícího se marvelovského seriálu Agatha: Za vším schovaná. Nemůžu potvrdit, ani vyvrátit, že už jsem z něj něco viděl, ale jedno vím jistě, Twitter i YouTube budou mít zase spoustu engagementu. Každopádně než se tak stane, zveřejnil Marvel jedno hezké video podtrhující 85 ikonických momentů z MCU.

Seriálový trailer týdne

K tomuhle snad není co dodat. Netflix. Arcane. Druhá a poslední řada. Vypadá to parádně.

Herní pecka týdne (nebo roku)

Majitelé PlayStationu libující si v roztomilých a vynalézavých plošinovkách by měli zpozornět, pokud už tak teda neučinili. Nově vyšlá hra Astro Bot totiž sbírá jednu nadšenou recenzi za druhou, na Metacriticu má 94 % a stala se tak horkým kandidátem na ocenění Game of the Year. Získá ho? To si teď netroufnu hádat. I mě, člověka, který tenhle žánr obyčejně úplně nevyhledává, ale hype lehce nahlodal. 

Bydlení týdne

Zajímalo vás někdy, jak bydlí ex Bena Afflecka? Ne Jennifer Lopez. Ne Ana de Armas. Ano, Jennifer Garner! Tak teď se můžete mrknout níže.

Rozhovor týdne

Obsazení jednoho z mých nejočekávanějších filmů zahrnující Sydney Sweeney, Anu de Armas a Vanessu Kirby (a nějaký chlapy) se teď sešlo na gauči Variety, aby probralo nejrůznější věci. Jako třeba s kým by chtěli uvíznout na pustém ostrově. Ale jo, ta chemie je dobrá.

Druhý rozhovor týdne

Jenna Ortega je tzv. on fire v poslední době. Během promo tour ke dvojce Beetlejuice rozdává radost doleva i doprava, baví své kolegy, fanoušky, a ještě navíc odhaluje, jak hluboko sahají její filmové znalosti. A pak taky občas reaguje na nějaký nesmysl z bulváru. Teď vedle Michaela Keatona odpovídala na zvídavé dotazy GQ a opět to bylo příjemné poslouchání.

Kariéra týdne

No a aby toho nebylo málo, do třetice všeho dobrého tu je ještě posezení s italskou bohyní Monicou Bellucci, která pro Variety zavzpomínala na svoji filmovou kariéru. Pro její fanoušky a Tima Burtona povinnost.

Duel týdne

Minule se vás kolega Mr. Hlad ptal, jaký film během letních měsíců se vám líbil nejvíc. Zaznívaly podle očekávání Deadpool, Twisters, Vlny, Longlegs a jeden odvážlivec napsal Zápisník alkoholičky. Inu, každému, co jeho jest.

Dneska to uděláme jinak. Napište do předmětu, jaký film ve zbytku roku je váš nejočekávanější a v textu pak vysvětlete své důvody proč. Seznam českých premiér najdete na našem webu v záložce recenze -> kinovýhled, nebo třeba na ČSFD.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (19)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace