Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone Live #231 o Beetlejuice, nové Filmy v síti a Toren s Vránou na Herohero


ikona
Mr. Hlad
beetlejuicecrowfilmy v sítiheroheromoviezone livemz livemzlive speciálna pivu s civalempenguintim burtontorenvrána
Tim Burton, batmanovský Tučňák, filmový nadšenec Toren a komiksová legenda. 

Po dvou týdnech jsme se zase sešli před webkamerami a probrali všechno zajímavé i nezajímavé, co se teď děje v kinech a na streamu. MovieZone Live s pořadovým číslem 231 je venku, u něj pochopitelně ta nejnabušenější sestava a jako bonus pár technických problémů, které vám ale snad zážitek nepokazí, a samozřejmě obrovské množství filmů, na něž vás zkusíme nalákat, nebo před nimiž se vás pokusíme varovat. 

Probírat budeme novinku Tima Burtona Beetlejuice Beetlejuice, remake akční klasiky Johna Woo The Killer, kterého se ujal sám autor originálu, komiksovou Vránu s výraznou českou stopou a spoustu dalších věcí. Jako vždycky si nás můžete pustit na Youtube a audio najdete na Spotify, Podbean a iTunes (audio doplníme po poledni). A ohodnotit nás můžete na CSFD

Ale protože je začátek měsíce, jsou venku i nové Filmy v síti. V těch řešíme batmanovskou minisérii The Penguin, thriller Osamělí vlci s Pittem a Clooneym nebo nový marvelovský seriál Agatha: Za vším schovaná. I Filmy v síti najdete na Youtube, Spotify. Podbean a iTunes (audio doplníme po poledni). 

Budeme také rádi, když nás podpoříte na našem Herohero. Za to dostanete nejen možnost pokládat nám dotazy do MovieZone Live a MZ Mini Live, ale také se s předstihem dostanete k našim podcastům. A už teď tam najdete pár zajímavých věcí. 

Už teď je tam MovieZone Live Speciál k původní Vráně a Na pivu s Civalem, kam zavítal Toren. A pokud byste se chtěli pořádně vyfiknout a sklízet závistivé pohledy zástupců módní policie, zkuste to s naším merchem!

Pusťte si i naše další videa

MovieZone vs. Jim Carrey

MovieZone Live Speciál o dobrodružné klasice Zorro: Tajemná tvář

MZ Mini Live o nejlepších remacích

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace