Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Wolfs stojí jen a pouze na Pittovi s Clooneym


ikona
Jokolo
appletvbrad pittgeorge clooneywolfs
Máme radost? 

Kolem projektu, který zrežíroval a napsal Jon Watts, bylo v Hollywoodu velké haló. Aby taky ne, když se v něm poprvé od líbivé trilogie Dannyho parťáků a drobné scény v Po přečtení spalte měli setkat matadoři s absolutním charismatem. Projektu se nakonec zmocnil Apple, který jej vyšle na svou platformu poté, co budou vlci samotáři chvíli brázdit americká kina. První šťastlivci snímek už mají za sebou a nás všechny zajímá, co na něj říkají.

Režírující Watts nám zatím nadělil hlavně pavoučí trilogii s Hollandem, kde měl jen málo možností vyjádřit svůj potenciální režijní um. Zde prý má o něco větší volnost předvést, že není jen rutinérem, ale manévrovací prostor má stále poměrně malý, neboť síla pohledných herců je mocná. Asi se to dalo čekat, ale vesměs všechny první ohlasy se neobejdou bez konstatování toho, že film stojí i padá s jeho hlavními představiteli.  Hlavně díky nim mají být Wolfs hravou a stylovou akční komedií, která v lecčems připomíná právě parťáckou trilogii, případně Ritchieho rukopis. Wattsovi se údajně povedlo do filmu vetkat zábavu i akci, která neuráží.

Nikdo však příliš nejásá nad scénářem, který nepřináší žádná překvapení. Mnozí kritici poukazují na to, že bez Pitta a Clooneyho by film absolutně nefungoval a neměl vůbec co nabídnout. Zároveň se objevují výtky i přímo směrem k jejich interakcím, které mnohdy mají být přestylizované a až příliš uhlazené, neboť jim chybí Soderberghova lehkost. Rajčata každopádně hlásí 78% s poměrně průměrným ratingem 5.9. Pokud bychom tedy čekali výjimečnou buddy komedii smrtonosného typu, nejspíš šlápneme vedle. Komu ale stačí vidět na plátně dva extrémně sympatické týpky (hlásím se), ten bude pravděpodobně aspoň trošku spokojený.

--- 

O Dannyho parťácích a dalších skvělých remacích jsme mluvili v posledním Mini Live.

 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (5)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace