Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ian McKellen počítá s návratem k roli Gandalfa


ikona
Mr. Hlad
andy serkisgandalfhunt for gollumian mckellenlord of the ring
Do světa Středozemě se vrátíme už za dva roky. A bude u toho i jeden z jejích nejslavnějších hrdinů.  

Středozem je v dobré formě. Alespoň papírově, dokud se člověk nepodívá na to, jak vypadá seriál Prsteny moci (furt je to shit) a až za pár měsíců zjistíme, jestli byl dobrý nápad vracet se do Tolkienova světa s anime Pán prstenů: Válka Rohirů. Ale něco se děje. A hlavně se děje to, že Andy Serkis chystá navázat na filmy Petera Jacksona s pánoprstenovským prequelem Lord of the Rings: The Hunt for Gollum. Toho bychom se měli dočkat už za dva roky, a tak je potřeba začít verbovat herce. 

Ian McKellen nedávno řekl, že pokud dostane nabídku, rád se vrátí, a teď potvrdil v rozhovoru, že se na tom nic nezměnilo. A že s ním Serkis prý počítá. McKellen teď přiznal, že o filmu reálně nic neví, scénář by ještě neměl být hotový, ale prý se počítám s návratem Gandalfa. On sám na stole nabídku ještě nemá, i když těžko si představit, že by Serkis chtěl čaroděje přeobsazovat. Zvlášť, když se McKellen chce vrátit před kameru. 

Zároveň však dodává, že by to mělo být co nejdřív. Je mu pětaosmdesát, nedávno v divadle spadl z jeviště a sám moc dobře ví, že v lepší formě už asi jen tak nebude. Zároveň řekl, že rozhodně neplánuje odejít do hereckého důchodu, ale Serkis by si stejně měl raději pospíšit. Dovedete si představit, že by Gandalfa hrál někdo jiný? A nebo byste dali přednost digitálnímu McKellenovu obličeji na tváři nějakého kaskadéra? 

---

Vytáhni v hospodě: Kandidáty na roli Gandalfa byli i Sean Connery nebo Patrick Stewart, kterým se nelíbil scénář. Odmítli i Anthony Hopkins, Christopher Plummer nebo Sam Neill. 

Zdroj: Empireonline 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace