Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #783 o Terminátorovi a Vetřelci


ikona
Mr. Hlad
alex proyasaliencrowdeadpoolsigourney weaverterminatorvíkendový výplach
Jak vypadá anime Terminátor od Netflixu? Co říká Alex Proyas na novou vránu? A jak v Hollywoodu mohl možná vzniknout nový Vetřelec?  

Poslední prázdninový výplach

Hvězda slávy týdne
Jsou hvězdy a hvězdy. Johnnyho Deppa a Brada Pitta zná každý, Carla Weatherse ne. Dokud ho neuvidí na obrazovce. Weathers si zahrál hned několik ikonických rolí a v posledních letech se připomněl v Mandalorianovi, ale osud s ním měl jiné plány, letos 2. února zemřel. A 29. srpna dostal svou hvězdu na chodníku slávy v Los Angeles!

Rozhovor týdne
Signourey Weaver byla oceněna na festivalu v Benátkách Zlatým lvem, a pak se potkala s novináři z Deadline, aby si o tom popovídali. Prý to opravdu nečekala. Možná kecá, ale na světě se asi nenajde moc lidí, kteří by jí to nepřáli. 

Pitch týdne
Do kin se vrátil Vetřelec a i když já osobně trochu brblám, máme z toho nakonec radost asi všichni. Ale prosadit tenhle projekt, který se pokouší skládat poklonu všem vetřelčím příběhům před ním, možná nebylo úplně snadné  

Kaskadéři týdne
Na oscarech je jen máloco tak trapné jako absence kategorie pro kaskadéry. Letos dostali kaskadéři vlastní film a po Fall Guy se o tom opět mluvilo. A asi opět nikdo neposlouchal. Teď se ale za kaskadéry postavil Ryan Reynolds a málokterá hvězda bývá slyšet tak jako on. Bylo by sakra na čase, aby se akademie dokopala dávat složky i lidem, kteří kvůli filmům často riskují svoje zdraví

Režisér týdne
Alex Proyas, režisér původní Vrány, se celkem nedržel zkrátka, když se měl vyjádřit k té nové. Nefandil jí ani trochu. A teď si očividně užívá, že se jí nedaří. Stačí si projet jeho facebook

Pořadí týdne
Ono to sice není tak těžké vykoumat, ale kdyby s tím měl mít někdo problém, rádi pomůžeme. Respektive pomůže Joblo. Jestliže nevíte, v jakém pořadí si pouštět vetřelčí filmy, podívejte se sem. A v klidu ty první dva přeskočte. 

Letterbox týdne
Na databází Letterbox najdete docela dost velkých filmařů, kteří tam hodnotí filmy a dávají fandům svá doporučení. A teď se k nim přidal Francis Ford Coppola. Pokud vás zajímá, co má rád režisér Kmotra a Apokalypsy, klikejte

Úvod týdne
Anime seriál Terminator Zero je už venku, ale pokud nemáte po ruce Netflix, nebo se prostě chcete kouknout, co vás čeká, venku je úvodních šest minut. 

Superhrdina týdne
Fantastická čtyřka, respektive její nová a marvelovštější sestava, dorazí do kin příští rok, už teď ale z hlubin internetu vyplouvají videa, která ukazují zajímavé věci. Třeba jak bude vypadat The Thing.

Duel týdne
V minulém výplachu se vás do_od ptal na film, e kterém se vám nejvíc líbil Karel Heřmánek. Nejvíc bodů získali Fešák Hubert, Smrt krásných srnců a nejlepší pohádka všech dob S čerty nejsou žerty. 

Končí nám prázdniny, takže se zeptáme, jaký film, který měl premiéru mezi červencem a srpnem, se vám líbil letos nejvíc. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace