Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Návrat Jurského parku i Bridget Jonesové


ikona
Mr. Hlad
28 days laterbridget jonesdanny boylejurassic worldkurt russellmatthew mcconaugheyna obzorurenée zellwegerscarlett johansson
Scarlett Johansson loví dinosaury, Renée Zellweger hledá lásku a Danny Boyle se vrací k hororu. 

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy dvakrát do měsíce. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V thrilleru The Rivals of Amziah King se bude mladá hrdinka mstít za příkoří. A využije k tomu to, co ji naučili Matthew McConaughey a Kurt Russell. V komedii Freakier Friday se vrací na scénu Jamie Lee Curtis a Lindsay Lohan. A opět si vymění těla. 

Dinosauří se vrací v Jurassic World: Rebirth a noví hrdinové v čele se Scarlett Johansson vydají do divočiny pátrat po jejich DNA. A zvrtne se to. V adaptaci herního hororu Until Dawn se skupina hrdinů pokusí vyrovnat se zmizením svých kamarádek. Jenže v horské chatě možná nejsou sami. 

V krimi komedii Three Bags Full: A Sheep Detective Movie s Hughem Jackmanem v hlavní roli bude stádo ovcí pátrat po tom, kdo zavraždil jejich majitele. Renée Zellweger se v Bridget Jonesová: Láskou šílená vrací ke své nejslavnější roli. 

Martin Pohl alias Řezník se po dvou Párty Hárd vrací za kameru a v Na plech bude vyprávět příběh absolventa vysoké školy, který se musí ujmout ne úplně běžného rodinného byznysu. James L. Brooks, spolu tvůrce Simpsonových a režisér Lepší už to nebude, bude v komedii Ella McCay vyprávět o ambiciózní političce, která se pokouší stíhat práci i rodinu. 

V hororu 28 Years Later se vrátíme do Anglie, kde před čtvrtstoletím vypukla strašlivá vražedná nákaza. A tentokrát u toho bude opět Danny Boyle za kamerou. V rodinném dramatu Můry od režiséra Přišla v noci se bude skupina dětí muset postavit svým strachům. 

Tak na co se těšíte? 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace