Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhý Gladiátor bude drsné a krvavé eRko


ikona
do_Od
GladiátormládežPaul MescalPedro PascalratingRidley Scott
Pokračování historické epiky Gladiátor dostalo rating, a fanoušky drsnějších podívaných jistě potěší, že dorazí v mládeži nepřístupném balení. 

Asi takhle, historický velkofilm typu Gladiátor nikdy v kinech netrhne bank, takže neexistuje moc důvodů, proč se podobné filmy snažit zkrotit na PG13. Dobrou zprávou je, že přesně tak to nyní dopadlo, a pokračování legendární sandálovky slavného režiséra Ridleyho Scotta dorazí na podzim v krásném mládeži nepřístupném ratingu. Uvedl to nyní server Word of Reel.

MPAA snímku udělila tohle hodnocení především kvůli brutálním a krvavým scénám, kterými dvojka Gladiátora údajně hojně oplývá. Což asi není překvapení, protože už v traileru se pár takových záběrů mihnulo. Ukázka mimochodem pár týdnů zpátky zbořila všechny rekordy studia a se 177 miliony přehrání během 48 hodin se stala v historii Paramountu nejúspěšnějším trailerem vůbec.

Každopádně eRko v tomhle případě není až tak překvapivé, jelikož stejné hodnocení obdržel i první film s Joaquinem Phoenixem a Russellem Crowem v roce 2000. Jestli bude dvojka skutečně ještě odvážnější, zjistíme už koncem listopadu. Snímek s Paulem Mescalem, Pedrem Pascalem, Denzelem Washingtome nebo Josephem Quinnem se odehrává 20 let po jedničce a vypráví o již dospělém Luciovi, který se stane gladiátorem, aby se postavil proti krutovládě současných císařů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace