Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Beetlejuice Beetlejuice je velký návrat Tima Burtona


ikona
Mr. Hlad
beetlejuicejenna ortegamichael keatonprvní reakcetim burtonwinona ryder
Michael Keaton a kultovní režisér Tim Burton jsou zpátky. A vypadá to, že ve skvělé formě! 

Tim Burton je režisér, jenž se už dávno stihl zapsat do filmové historie svými originálními autorskými kousky. Kombinováním braku, hororovosti a černého humoru, plodnou spoluprací s Johnnym Deppem a celkově osobitostí, na kterou se v Hollywoodu pokouší spousta filmařů odkazovat, ale jen málo z nich na ni dovede skutečně navázat.

Poslední roky to s ním sice nebyla žádná sláva a po Dumbovi dokonce zvažoval, že skončí, seriálová Wednesday však ukázala, že chytil druhý dech. A po více než třiceti letech se teď vrací k látce, která ho kdysi katapultovala mezi režisérské hvězdy. Beetlejuice Beetlejuice si teď odbyl premiéru na festivalu v Benátkách a podle prvních reakcí to vypadá, že Burton je definitivně zpátky! 

Kritici a diváci chválí Burtona za to, že se po letech skutečně vrátil do formy a ke kořenům a servíruje podobně bizarní a vtipnou zábavu jako před lety, když byl na vrcholu. Beetlejuice Beetlejuice je prý zábavná černá komedie s výjimečným vizuálem. Hodně se chválí herci, pochopitelně energií překypující Michael Keaton, nejvíc ale Catherine O'Hara, která si má každou scénu krást pro sebe. Dobře se prý pracuje i se vztahem matky a dcery v podání Winony Ryder a Jenny Ortegy. 

Celkově je prý Beetlejuice Beetlejuice podívaná narvaná burtonovskými nápady, kterým po letech nechybí energie a režisér se evidentně po letech za kamerou zase bavil. Jeho návrat je prý plný chytrých a typicky burtonovských nápadů a má velké srdíčko. Když se pak řeší negativa, tak se mluví především o tom, že jde o jeden velký fan service a reálně tu není moc novinek a režisér natočil film hlavně pro fanoušky. Sami si řekněte, jestli to vidíte jako problém. Zatím to ale vypadá na velký návrat slavného hrdiny a režiséra, s nímž už jsme v Hollywoodu moc nepočítali. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace