Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na našlapaný Star Trek


ikona
Mr. Hlad
chris pineenterprisej.j. abramskino aeropopkulturní milníkystar trek
James T. Kirk a posádka lodi Enterprise na své první misi. A jeden z nejlepších sci-fi filmů 21. století už za pár dní v Aeru! 

Tak si dáme v Aeru zase jednou nějaký pořádný sci-fi nářez a Star Trek J.J. Abramse je pro něco takového ideální. Máme to konec konců vyzkoušené, před lety jsme ho promítali jako předpremiéru na narozeninách MovieZone a od té doby jsme ho viděli tolikrát, že můžeme s jistotou tvrdit, že tahle pecka nestárne. J.J. Abrams vzal starý a už trochu přežitý startrekovský koncept a posunul ho do jednadvacátého století. S novým stylem, novou posádkou a novou energií. 

Teď si tedy můžete zopakovat, jaké to bylo, když se poprvé dostal do akce nový James T. Kirk v podání Chrise Pinea a zachraňoval vesmír před zloduchem z budoucnosti. A jak to J.J. Abrams tehdy vymyslel, aby to celé byl napůl restart a napůl sequel, ve kterém mohl celou sérii posouvat dál a zároveň jí skládat hold. A nebo se prostě jen můžete kochat dech beroucí a strhující vesmírnou akcí plnou velkolepých bitev a zábavných hrdinů. 

Star Trek budeme promítat tradičně v kině Aero v rámci našich Popkulturních milníků už v pondělí 9. září ve 20:30 a lístky si můžete koupit tady. A rozhodně byste to měli udělat, protože pokud nějakému dobrodružství velké plátno sluší, tak bez debat tomuhle. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (18)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace