Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Iñárritův film s Tomem Cruisem doplnil skvělé obsazení


ikona
krauset
Alejandro González Iñárritujesse plemonsjohn goodmansandra hüllertom cruise
Oscary věnčený Alejandro González Iñárritu se rozhodně nespokojil s jedním velkým jménem. 
Alejandro González Iñárritu (21 gramů, Babel) vám může lézt krkem, ale jeho oscarová dvouletka, v níž nejdříve Birdman posbíral ceny za režii i nejlepší film a posléze  Revenant konečně pomohl Leovi doplazit se pro zlatého plešouna, se zapsala do historie. I když asi nejméně populární z three amigos, kam patří další mexičtí režiséři Guillermo del Toro a Alfonso Cuarón, jeho filmům nelze přes melodramatičnost upřít ambice ani preciznost, a v kameře Emmanuela Lubezkého nachází mocného spolupracovníka.
 
 
 
Pro svůj nový film ulovil Iñárritu velkou hollywoodskou hvězdu v podobě Toma Cruise, který možná větří šanci na Oscara. Scénář, jehož je Iñárritu spoluautorem, vypráví o nejmocnějším muži světa (asi už chápeme, co dalšího Cruise na roli lákalo), který způsobí katastrofu, když se snaží dokázat, že je spasitelem lidstva. Tomova účast je nicméně známá už od února. Co je tedy v preprodukci nového?
 
 
Oznámení vedlejších rolí, hýřících talentem. Mezi dvě momentálně nejžádanější herecká jména patří bezesporu Sandra Hüller, jež má za sebou grandiózní rok, během něhož byla na prestižní herecké ceny nezřídka nominovaná hned za dva snímky, Anatomii pádu a Zónu zájmu. Sandra má napilno: objeví se vedle Ryana Goslinga ve sci-fi Project Hail Mary a po boku Willema Dafoea v Late Fame.

Druhým není nikdo jiný něž Jesse Plemons, který se momentálně těší z hereckého vítězství v Cannes za roli ve filmu Yorgose Lanthimose Milé laskavosti (Kinds of Kindness). Malou, byť výraznou roli měl i loni v Zabijácích rozkvetlého měsíce, nominaci na Oscara pak získal za výkon v Síle psa
 
 
Filmu se upsali též oblíbenci Coenů John Goodman (Big Lebowski, Fargo, Barton Fink, Argo, 10 Cloverfield Lane) a Seriozní muž Michael Stuhlbarg, mimo jiné známý i díky pamětihodnému monologu Eliova otce v Dej mi své jméno. Riz Ahmed, nominovaný na Oscara za vedlejší roli v Sound of Metal, též vyjednává o účasti. Název snímku ani datum premiéry nejsou známy, víme však, že produkce se chopí Warneři.
 
 
 
Zdroj: Deadline 
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace