Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #782 o posledním Grand Tour i herních peckách


ikona
do_Od
grand tourhryjenna ortegakarel heřmánekstar warsvíkendový výplach
Loučící se Grand Tour, herní Star Wars nebo zajímavá role Jenny Ortegy. 

Všední výplach.

Inspirace týdne

Fede Alvarez se čerstvě přiznal, že při vytváření nového Vetřelce hledal inspiraci například i v herním The Last of Us. Konkrétně postavu Kay tak trochu vymodeloval podle těhotné Diny ze druhého dílu. A pak do role obsadil herečku Isabelu Merced, která shodou okolností o rok později dostala roli Diny v seriálovém TLOU. Tomu se holt říká osud.

Rozlučka týdne

Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond nám už za pár dní dají na Amazonu sbohem ve stylové rozlučce posledního Grand Tour. Trojice slavná především díky uvádění pořadu Top Gear tak konečně pověsí klíčky od svých proslulých motoristických dobrodružství na hřebík a my... my jsme z toho trochu naměkko.

Star Wars týdne

Už je to takřka tady. Tento týden startuje nové Star Wars dobrodružství v herním titulu Outlaws, které nám odhalí zákoutí kriminálního podsvětí předaleké galaxie očima mladé dívky ne nepodobné Hanu Solovi. Launch trailer se povedl, já se osobně moc těším, takže here we go.

Japonský trailer týdne

Válka Rohirů se blíží a nás to po prvním traileru nechává až nečekaně chladnými, protože zvolený anime styl a prezentovaný materiál zkrátka nevypadají jako něco, co by člověka v roce 2024 donutilo vyrazi do kina na nového Pána prstenů. Ale hej, třeba po nové sérii Prstenů moci všichni tohle stanovisko ještě přehodnotíme. Každopádně japonská verze traileru to o něco vylepšuje, mrknout se na ni můžete níže.

Herní trailer týdne

No a u trailerů a vůbec her ještě zůstaneme. Na Gamescom totiž dorazil taky režisér prvního Deadpoola Tim Miller, aby oznámil, na čem jeho studio poslední roky tvrdě makalo. A je to další animovaný antologický seriál z ranku Love, Death + Robots jménem Secret Level, který tentokrát bude těžit z licencí na známé herní franšízy. Dočkáme se tedy God of War, Armorer Core, Dungeons & Dragons a mnoha dalších. Luxusní upoutávka zde.

Klip týdne

Lesbická líbačka Sabriny Carpenter a Jenny Ortegy už obletěla svět, asi bych ale sám sobě neodpustil, kdybych ji neprotlačil i do výplachu. Navíc je to celkově vtipný a dobře natočený klip k fajn songu, takže enjoy.

Edit týdne

Nemám TikTok, nejsem tam, nesleduji to, takže logicky nedokážu říct, jak moc starý je následující sestřih, který na mě ráno vyskočil na Twitteru. A je dost možné, že už jste ho někdy viděli. V zásadě pak ani nejde o nic vyloženě filmového, ani nijak zásadního. Můj den to ale spravilo jako snad ještě žádná jiná věc v historii, takže to teď sdílím dál, protože mi to upřímně přijde geniální

Rozhovor týdne

Normálně nejsem fanouškem těch fiktivních návštěv Hot Ones, tentokrát ale za Seanem dorazil kačer Donald, a to si asi zaslouží zmínku.

Maska týdne

Nakonec tu máme ještě jeden throwback k Furiose, konkrétně behind the scenes s Chrisem Hemsworthem a jeho šíleným záporákem Dementusem. Škoda, že ten film mírně zapadl a o jeho výkonu ve filmu se více nemluví.

Duel týdne

Poslední duelovou otázkou byl nejhorší film Jamese Camerona, což u vás s přehledem vyhráli Avataři. Vzhledem k dnešním smutným zprávám, kdy ve věku 76 let zemřel herec Karel Heřmánek, je pak duelová otázka tak trochu jasná. V jaké roli jste jej měli nejradši?

Název filmu, seriálu či divadelní hry pište do předmětu, v textu se pak rozepište.

Za týden zdar. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (19)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace