Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mrazivý Longlegs s Cagem a Monroe konečně v českých kinech


ikona
do_Od
Continental FilmLonglegsMaika MonroeNeonNicolas Cage
Moviezone vás zve do kina. A je rozhodně o co stát! 

Vynikající divácké ohlasy? Check. Naše pozitivní první dojmy? Check. Nadšená recenze od Mr. Hlada? Check. Premiéra v českých kinech už doslova za pár dní? Taky check! Nyní už vám tedy konečně nic nebrání v tom, abyste si od čtvrtka 22. srpna vyrazili užít tu velediskutovanou hrůzu a tísnivý teror ve filmu Longlegs na vlastní kůži. Jeden z nejdebatovanějších snímků roku totiž za návštěvu rozhodně stojí.

Horor, který ale není tak úplně hororem, pojednává o FBI agentce s mírně jasnovideckými schopnostmi (Maika Monroe), která vyrazí na stopu sériového vraha přezdívaného jako Longlegs (Nicolas Cage), jenž už několik desítek let šíří své zlo napříč americkým venkovem. Vyvraždování rodin pomocí tajemných satanistických rituálů přitom před detektivy klade zajímavý problém, poněvadž se zdá, že sám vrah totiž nikdy není fyzicky na místě činu.

Specifická zápletka tohohle de facto krimi thrilleru pak není jediným lákadlem, těšit se totiž můžete i na mrazivou atmosféru, která vás vcucne a už nepustí, vynikající práci s kamerou, nebo taky hrátky se zvukem, které ve filmu vyčarují nejeden děsivý moment. Ostatně v osmičkové recenzi se tomu věnuje hned několik řádků. Každopádně, že ani samotné natáčení nebylo pro zúčastněné žádný čajíček, dokazuje i video, kde tvůrci měřili hlavní herečce tep během jejího prvního setkání s namaskovaným Cagem. Mrknout se na to můžete níže.

A to upřímně není jediná scéna, u níž se i divákům zvedá tep. Ostatně tohle promo vystihuje snímek Osgooda Perkinse taky poměrně slušně. No a do třetice všeho hezkého tu máme i rozhovor s hlavní hvězdou filmu, kde o tom svém prvním setkání s Cagem mluví taky. Longlegs od produkční společnosti Neon a v českém zastoupení Continental Film má u nás oficiální premiéru již tento čtvrtek, tak si udělejte laskavost, ideálně sebou sbalte vaši drahou polovičku nebo někoho, kdo vás bude držet za ruku, a hurá do kina.

Film jsme probírali i v MZ Live:

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace