Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone Live #230 o Vetřelci a Longlegs a Vrána na Herohero


ikona
Mr. Hlad
alienbrandon leejackpotjohn cenalonglegsmark wahlbergmatt damonmoviezone livemz livenicolas cageromulusthe unionvrána
Nabušená sestava, Vetřelec, Longlegs, Mark Wahlberg a Brandon Lee na Herohero 

Po minulém MovieZone Live plném filmů a vlaků byla laťka hodně vysoko, ale co se dopravních prostředků týče, musíme se postavit smutné pravdě, že jsme ji nepřeskočili. Navzdory faktu že MovieZone Live s pořadovým číslem 230 točil Cival z dovolené a tak trochu sliboval tankery, nebo alespoň výletní lodě. Filmů naštěstí bylo dost. 

Probrali jsme si návrat hororové legendy Vetřelec: Romulus, jeden z nejnapínavějších filmů posledních měsíců Longlegs s maniakálním Nicolasem Cagem, akční komedie Jackpot! s Johnem Cenou a Jednotka všedního nasazení s Markem Wahlbergem nebo propadák Borderlands. Pochopitelně jsme odpovídali i na vaše dotazy z Herohero a Chatu. 

Nové MovieZone Live si můžete pustit na Youtube a audioverze najdete na SpotifyPodbean nebo iTunes. A ohodnotit ho můžete na CSFD.

Pokud vás baví to, co děláme, budeme rádi, když nás podpoříte na Herohero. Za to se dostanete k našim videím o několik týdnů dřív než ostatní a budete nám moci pokládat dotazy do MovieZone Live a MZ Mini Live. 

Na našem Herohero už teď najdete dva informacemi nabušené MZ Live Speciály, v nichž probíráme kultovní gangsterku Zjizvená tvář, ve které září Al Pacino, a legendární komiksovou adaptaci Vrána s Brandonem Lee. 

Pusťte si i naše další videa: 

MZ Live Speciál o komiksovém hororu Blade

Cival na pivu s Jidášem Spoonerem

MZ Live Speciál o klasice Amadeus 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace