Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Snyderova Armáda mrtvých končí


ikona
Jokolo
army of the deaddave bautistanetflixzack snyder
Snyder si připisuje další fail. 

O Zacku Snyderovi toho v posledních měsících snad bylo napsáno až příliš. Kdysi autor, na jehož filmy jsme se mohli těšit, dnes naše klávesnice zaměstnává hlavně svou zarputilou snahou dokázat, že stále jde o schopného filmaře, ne o do sebe zahleděného jájínka. A bolestně v tom selhává, jak ukazují jeho marné pokusy o zábavnou sci-fi ságu. Od vybulené Ligy spravedlnosti Zacka Snydera (to je název prostě...) jsme se vyjma zmíněného Rebel Moon dočkali ještě výplachové Armády mrtvých na Netflixu, kde se režisér měl vrátit ke svým zombie kořenům, díky kterým si ho mnozí z nás svého času velmi oblíbili. Plány to byly obrovské.

Armáda mrtvých totiž měla dostat několik pokračování, vzápětí po své premiéře se dočkala spinoffu Armáda lupičů natáčeného v Praze a v plánu byla i animovaná prequelová série, která by ukázala počátek nákazy v americké metropoli. Od roku 2021, kdy se Snyderovi zombíci dostali na obrazovky, ale bylo okolo těchto ambiciózních plánů podezřelé ticho, abychom se v minulých dnech dozvěděli, že všechny tyto projekty byly Netflixem smeteny ze stolu a sága končí. Nedočkáme se tak ani animovaného prequelu, ani plánovaného pokračování Planet of the Dead.

 

Jenže nebyl by to Zack Snyder, kdyby netvrdil, že sága ještě není zcela definitivně u konce. Animovaná série byla prý v poměrně pokročilé fázi preprodukce a autor si prý dovede představit, že si někdy najde cestu na obrazovky. A s tím, jak vehementně si dovede režisér některé věci vydupat, bychom se vlastně ani tolik nedivili. Otázkou ale zůstává, proč vlastně Netflix tuto ságu zrušil. Armáda mrtvých totiž byla jedním z nejsledovanějších originálních filmů od Netflixu a recenze nebyly až tak otřesné. Svou roli tak nejspíš sehrálo sci-fi Rebel Moon, které Snyderovi jistě sebralo mnoho času, ale zejména mnoho kreditu, neboť tady už recenze většinově nespokojené jsou. Zack se tak může dál s klidem pilně věnovat svým parohatým robotům 

Vytáhni v hospodě: Warneři údajně chystají prequelovou sérii odehrávající se před událostmi 300: Bitva u Thermopyl. Na režijní stoličce pak nechtějí nikoho jiného než Zacka Snydera.   

--- 

Zavzpomínejme na Snyderovu Ligu spravedlnosti v tomto monumentálním speciálu:

 

 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (16)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace