Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mini Live o návratech hitů, pivo se Spoonerem, dojmy z Vetřelce a narvané Herohero


ikona
Mr. Hlad
alienfury roadmad maxmz mini livena pivu s civalemprvní dojmyromulusspoonerstar warstop gunvetřelec
První dojmy z nového Vetřelce, Mini Live o čekání na návrat hitů, pokec se Spoonerem a Vrána a Scarface na Herohero.  

Dnes toho pro vás máme skutečně hodně, takže se pořádně posaďte, nalijte si něco studeného a dejte si do toho spoustu ledu, aby vás z toho vedra nekleplo, a jdeme na to. Jako první tu máme nové MZ Mini Live, v němž se tak trochu vrátíme ke čtyřce Policajta v Beverly Hills. Nebudeme se bavit přímo o něm, probrali jsme ho poctivě v jednom ze starších MZ Live, ale mrkneme se na zoubek velkým návratům filmových sérií. Takovým, na které se čekalo více než dvacet let. A řešíme, kdy se to povedlo a kdy ten návrat nebyl ani trochu třeba. 

MZ Mini Live o dlouhém čekání na návraty filmových klasik si můžete tradičně pustit na Youtube a audioverze najdete na SpotifyPodbean nebo iTunes

Dál tu máme nové Na pivu s Civalem, kam si Cival pozval Milana Rozšafného alias Spoonera, dlouholetého člena redakce MovieZone, který teď šéfuje Kinoboxu. Budou se bavit o bezpáteřnosti, falešném kamarádství, ale hlavně o filmech, Hvězdných válkách a o tom, proč není sranda mít Civala jako šéfa. Na pivu s Civalem si můžete pustit na YoutubeSpotifyPodbean nebo iTunes a můžete ho taky ohodnotit na CSFD

A aby toho nebylo málo, venku jsou i naše první dojmy z Vetřelec: Romulus, které jsme natočili hned poté, co jsme vylezli z kina. Recenze už je venku a film budeme určitě probírat i v dalším MZ Live, ale pokud byste chtěli vědět, co na návrat ikonického monstra říkají i další členové redakce, zjistíte to v tomhle videu. 

No a něco máme samozřejmě i pro předplatitele. Pokud nás podporujete na Herohero, nejen že nám tím děláte radost, ale taky nám můžete pokládat dotazy do MovieZone Live a MZ Mini Live. A s předstihem se dostanete k našim videím a podcastům. 

Na Herohero si tak už můžete pustit MZ Live Speciál o gangsterské klasice Briana De Palmy a Olivera Stonea Zjizvená tvář, ve které Al Pacino předvádí jeden ze svých nejlepších hereckých výkonů, a nově tam najdete MZ Live Speciál ke klasice Vrána. Ta letos slaví třicet let, vypadá pořád skvěle a dost pravděpodobně bude o hodně lepší než nová verze, která se chystá do kin za pár dní. 

Pusťte si i naše další videa: 

MovieZone Live #229 o Deadpoolovi, Wolverinovi a Vlnách

MovieZone Live Speciál: Vetřelci

MovieZone vs. David Fincher

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace