Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Muže v ohni. Už v pondělí!


ikona
Mr. Hlad
denzel washingtonkino aeroman on firepopkulturní milníkytony scott
Tony Scott, Denzel Washington a legendární thriller o brutální pomstě. 

Denzel Washington a režisér Tony Scott společně natočili pět filmů. A ačkoliv jsou Krvavý příliv nebo Nezastavitelný žánrové pecky, jejich nejvýznamnější spoluprací je Muž v ohni, film, u kterého vám bude pořádné horko, i kdyby si náhodou letošní léto vybralo trochu chladnější den. Nekompromisní krvavý thriller slaví letos dvacet let a Washington v něm byl v nejlepší herecké formě. 

Zahrál si tu bývalého zabijáka ve službách CIA Johna Creasyho, který se rozhodne kývnout na nabídku a dělat bodyguarda v Mexiku. Jeho klientkou bude devítiletá Pita, dcera bohatého podnikatele, který se bojí, že by se jeho holčička mohla stát obětí únosu. A ačkoliv spolu oba hrdinové nemají nic společného, chladnokrevný Creasy vedle zvídavé Pity pookřeje a začne mít pocit, že by se mohl zase začít alespoň trošku radovat ze života. Jenže pak k únosu skutečně dojde a i když Creasy přepadení jen se štěstím přežil, teď je odhodlaný dívku najít. A potrestat každého, kdo měl v jejím únosu prsty. V Mexiku poteče krev. 

Klasiku Muž v ohni promítáme v rámci Popkulturních milníků podle MovieZone v kině Aero už v pondělí 12. srpna ve 20:30 a krom filmu samotného vás čeká jako vždycky i krátký úvod. Lístky můžete kupovat tady. A pokud chcete vidět Denzela Washingtona a Tonyho Scotta v životní formě, rozhodně byste neměli váhat.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace