Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku TOP 10 filmů, které v blízké budoucnosti zaútočí na miliardové tržby

příspěvky 21 - 35 Napsat příspěvek
reaguje na: HAL
Videl som nedávno tot video na YT ohľadom leaknutého scenára ku Kang Dynasty link
Snáď to nemusím dávať do spoileru, ale ako z nových tvári MCU tam práveže pomaly nikto nemal byť, práve naopak sa zas vsádzalo na nostalgiu a pod. Takže ak je to aj pravda, už dávno vedia, že nové tváre im moc asi nepomôžu a aj v Doomsday ich buď použijú ako kanonenfutr pre Dooma (to by som si celkom prial :D ) alebo tam nebudú vôbec a dajú ich až do Secret wars
912634
Videl som nedávno tot video na YT ohľadom leaknutého scenára ku Kang Dynasty https://www.youtube.com/watch?v=OLXiJEP3ERs Snáď to nemusím dávať do spoileru, ale ako z nových tvári MCU tam práveže pomaly nikto nemal byť, práve naopak sa zas vsádzalo na nostalgiu a pod. Takže ak je to aj pravda, už dávno vedia, že nové tváre im moc asi nepomôžu a aj v Doomsday ich buď použijú ako kanonenfutr pre Dooma (to by som si celkom prial *:D* ) alebo tam nebudú vôbec a dajú ich až do Secret wars
912632
0 0
reagovat
Já bych na tu miliardu pro Avengers tak úplně nesázel - Downey to teď ostal do titulků, ale pořád bude hrát postavu o které ve filmech nikdo nikdy neslyšel (kolik let dopředu byl teasovaný Thanos?), obličej mu dost možná bude vidět jen pár minut když sundá masku, a proti němu bude parta hrdinů které skoro nikdo nemá rád a jejichž poslední filmy v kinech propadly/propadnou.

Nový MCU svět prostě diváky už netáhne - fungovali jen Strážci Galaxie, což byl dozvuk Infinity War éry, Spider-man který se vracel k předchozím trilogiím, a teď Deadpool a Wolverine což je tryzna za éru Foxů.
912632
Já bych na tu miliardu pro Avengers tak úplně nesázel - Downey to teď ostal do titulků, ale pořád bude hrát postavu o které ve filmech nikdo nikdy neslyšel (kolik let dopředu byl teasovaný Thanos?), obličej mu dost možná bude vidět jen pár minut když sundá masku, a proti němu bude parta hrdinů které skoro nikdo nemá rád a jejichž poslední filmy v kinech propadly/propadnou. Nový MCU svět prostě diváky už netáhne - fungovali jen Strážci Galaxie, což byl dozvuk Infinity War éry, Spider-man který se vracel k předchozím trilogiím, a teď Deadpool a Wolverine což je tryzna za éru Foxů.
2 -2
reagují: Attikus
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ještě si tam oprav toho železného muže, Superman je za mě jasná ocel 😜
912629
Ještě si tam oprav toho železného muže, Superman je za mě jasná ocel 😜
912598
1 0
reagovat
O miliardě Zootropolis nepochybuju. Dost mě ale překvapilo, že je to tak populární. V mém okolí to, krom rodičů dětí okolo 10 let, imho moc lidí nezná. 

Vzpomínám si, jak jsme u tržeb Avatara 2 řešili trojku a už v té době jsem tvrdil, že Avatar 3 skončí pod 2 miliardami (myslím, že Cival hodně nesouhlasil). Jsem jediný že všech přátel, komu se druhý díl líbil více. Nebyl jsem totiž ovlivněn nostalgií - první díl poprvé v říjnu v Imaxu, pokračování hned v prosinci. Dvojka je lepší, ale plno lidí má k jedničce vztah, který se nedá zopakovat. Proto to taky vidím na 1,9 mld. Jestli se ale odloží o rok (inflace) nebo zemře Jake Sully, padnou i ty dvě. 

M:I bude muset být událost. Nadprůměrný příběh, perfektní akce. Neudělají stejnou chybu jako u DR, kdy největší kaskadérský kousek ukázali vlastně celý a rok dopředu. Teď to budou dávkovat rozumněji. Navíc Imax 3 týdny pro sebe a 100% bude rozšířený obraz u některých scén. Uvidíme.
Cruise točil v dubnu v centru Paříže nějaké věci pro zakončení Olympiády v munduru z posledního dílu. Nepřekvapilo by mě, kdyby v neděli řekli název 8. dílu nebo vypustili teaser. 
912627
O miliardě Zootropolis nepochybuju. Dost mě ale překvapilo, že je to tak populární. V mém okolí to, krom rodičů dětí okolo 10 let, imho moc lidí nezná.  Vzpomínám si, jak jsme u tržeb Avatara 2 řešili trojku a už v té době jsem tvrdil, že Avatar 3 skončí pod 2 miliardami (myslím, že Cival hodně nesouhlasil). Jsem jediný že všech přátel, komu se druhý díl líbil více. Nebyl jsem totiž ovlivněn nostalgií - první díl poprvé v říjnu v Imaxu, pokračování hned v prosinci. Dvojka je lepší, ale plno lidí má k jedničce vztah, který se nedá zopakovat. Proto to taky vidím na 1,9 mld. Jestli se ale odloží o rok (inflace) nebo zemře Jake Sully, padnou i ty dvě.  M:I bude muset být událost. Nadprůměrný příběh, perfektní akce. Neudělají stejnou chybu jako u DR, kdy největší kaskadérský kousek ukázali vlastně celý a rok dopředu. Teď to budou dávkovat rozumněji. Navíc Imax 3 týdny pro sebe a 100% bude rozšířený obraz u některých scén. Uvidíme. Cruise točil v dubnu v centru Paříže nějaké věci pro zakončení Olympiády v munduru z posledního dílu. Nepřekvapilo by mě, kdyby v neděli řekli název 8. dílu nebo vypustili teaser. 
0 0
reagují: davidb
reagovat
Super článek, díky :+ 
Jinak, těžko tipovat tak brzy. Já to přeji snad všem kromě Diesela. Ten kdyby tu miliardu dal, tak se pojede další trilogie...
912619
Super článek, díky *:+*  Jinak, těžko tipovat tak brzy. Já to přeji snad všem kromě Diesela. Ten kdyby tu miliardu dal, tak se pojede další trilogie...
1 0
reagovat
Avatar - tady není vůbec o čem, miliarda absolutní tutovka, dvoumiliarda více než pravděpodobná, třímiliarda (pro jedničku, kterou Disney samozřejmě znovu v kinech protočí a těch zbývajících 80 mega trhne:+) jistota.

Super Mario - jistota, hry se rok co rok prodávají po miliónech, neustále dorůstá nová cílovka a jednička ke značce přivedla další obří hromadu věrných oveček.

Doomsday - jistota, protože Downey, kterého budou chtít po letech znovu v MCU vidět úplně všichni (i kdyby si Marvel z lidí udělal prdel a nakonec se ukázalo, že Downey hraje jen nějakého varianta a stráví ve filmu deset minut:D).

Jurassic World - velice pravděpodobné, dinosauři jsou populární tak nějak průběžně, protože (tak jako u animáků) neustále dorůstá nová cílovka. Pokud se podaří znovu trefit nové (postavy, zvířecí atrakce) vs staré (příběh, lokace, lore), tak není o čem.

Joker - tak půl napůl, muzikál miliardovou metu dosud nikdy nepokořil, na druhou stranu eRko do premiéry jedničky taky ne. Bude záležet na tom, jak se to (psycho trip vs hudební čísla) povede namixovat.

F&F - tak půl na půl, pokud z toho dokážou udělat rozlučkovou týmovku ve stylu Avengers (tj. návrat úplně každého, kdo se v sérii kdy objevil … a není skutečně mrtvý:D), tak dejme tomu, protože cílovka očividně na sérii stále slyší, navzdory pokulhávající kvalitě od devítky včetně dál. 

Minecraft - animák by byl tutovka, v hrané podobě podle toho, co jsem zatím viděl (fotky Blacka s nějakým kostičkovým krumpáčem nebo co to bylo:D), to vypadá na slušný bizár, ale tak jako v případě italského instalatéra bych nepodceňoval sílu spokojených zákazníků MS a dětského publika. Pokud to dopadne ve stylu Jumanji, tak s nálepkou téhle značky nebude problém film dotáhnout až k miliardové metě.

M: I - pochybuju, na to nemá tahle značka dost velkou cílovku, bez ohledu na výsledné excelentní kvality (viz pětka a šestka). To by se muselo sejít hned několik příznivých faktorů (viz Skyfall), což se stává tak jednou za dekádu a pochybuju, že se to znovu trefí právě tady.

Superman - pochybuju, i kdyby to byla nejlepší komiksovka o muži z oceli, co kdy vznikla. Na to je to moc nudný (všemocný, nezranitelný, čítankový, atd.) charakter.

Mandalorian & Grogu - nedivil bych se, protože jo, SW je aktuálně podobně v prdeli jako MCU, ale to byl Marvel před D&W taky:). Vidím tady stejný "safe bet" mustr jako v případě No Way Home, D&W a Doomsday, tj. snaha jít cílovce maximálně naproti, zároveň zafunguje efekt po letech konečně další SW v kinech.

Michael - vedle Beatles asi jediný hudební biopic v dohledu, mající potenciál si sáhnout na miliardu. Jasně, s Jacksonem jsou spojeny nějaké kontroverze, ale hádám, že o tom (jako v případě Queenů) nepadne ve filmu ani slovo a fanbase svůj idol v kinech podrží, tak jako na streamu (viz měsíční počet posluchačů na Spotify, btw vyšší numero než mají Brouci).  
912599
Avatar - tady není vůbec o čem, miliarda absolutní tutovka, dvoumiliarda více než pravděpodobná, třímiliarda (pro jedničku, kterou Disney samozřejmě znovu v kinech protočí a těch zbývajících 80 mega trhne*:+*) jistota. Super Mario - jistota, hry se rok co rok prodávají po miliónech, neustále dorůstá nová cílovka a jednička ke značce přivedla další obří hromadu věrných oveček. Doomsday - jistota, protože Downey, kterého budou chtít po letech znovu v MCU vidět úplně všichni (i kdyby si Marvel z lidí udělal prdel a nakonec se ukázalo, že Downey hraje jen nějakého varianta a stráví ve filmu deset minut*:D*). Jurassic World - velice pravděpodobné, dinosauři jsou populární tak nějak průběžně, protože (tak jako u animáků) neustále dorůstá nová cílovka. Pokud se podaří znovu trefit nové (postavy, zvířecí atrakce) vs staré (příběh, lokace, lore), tak není o čem. Joker - tak půl napůl, muzikál miliardovou metu dosud nikdy nepokořil, na druhou stranu eRko do premiéry jedničky taky ne. Bude záležet na tom, jak se to (psycho trip vs hudební čísla) povede namixovat. F&F - tak půl na půl, pokud z toho dokážou udělat rozlučkovou týmovku ve stylu Avengers (tj. návrat úplně každého, kdo se v sérii kdy objevil … a není skutečně mrtvý*:D*), tak dejme tomu, protože cílovka očividně na sérii stále slyší, navzdory pokulhávající kvalitě od devítky včetně dál.  Minecraft - animák by byl tutovka, v hrané podobě podle toho, co jsem zatím viděl (fotky Blacka s nějakým kostičkovým krumpáčem nebo co to bylo*:D*), to vypadá na slušný bizár, ale tak jako v případě italského instalatéra bych nepodceňoval sílu spokojených zákazníků MS a dětského publika. Pokud to dopadne ve stylu Jumanji, tak s nálepkou téhle značky nebude problém film dotáhnout až k miliardové metě. M: I - pochybuju, na to nemá tahle značka dost velkou cílovku, bez ohledu na výsledné excelentní kvality (viz pětka a šestka). To by se muselo sejít hned několik příznivých faktorů (viz Skyfall), což se stává tak jednou za dekádu a pochybuju, že se to znovu trefí právě tady. Superman - pochybuju, i kdyby to byla nejlepší komiksovka o muži z oceli, co kdy vznikla. Na to je to moc nudný (všemocný, nezranitelný, čítankový, atd.) charakter. Mandalorian & Grogu - nedivil bych se, protože jo, SW je aktuálně podobně v prdeli jako MCU, ale to byl Marvel před D&W taky*:)*. Vidím tady stejný "safe bet" mustr jako v případě No Way Home, D&W a Doomsday, tj. snaha jít cílovce maximálně naproti, zároveň zafunguje efekt po letech konečně další SW v kinech. Michael - vedle Beatles asi jediný hudební biopic v dohledu, mající potenciál si sáhnout na miliardu. Jasně, s Jacksonem jsou spojeny nějaké kontroverze, ale hádám, že o tom (jako v případě Queenů) nepadne ve filmu ani slovo a fanbase svůj idol v kinech podrží, tak jako na streamu (viz měsíční počet posluchačů na Spotify, btw vyšší numero než mají Brouci).  
3 -1
reagovat
reaguje na: fabec
Opravím, dík 
912598
Opravím, dík 
912596
0 0
reagují: kristian.nguyen
reagovat
Vidím to tak, že Vaiana a Mario to mají prakticky jisté, Zootropolis je populárnější spíš mezi dospělými než dětmi, takže možná, Avatar jistě (i když dvojka dost lidí zklamala), Avengers - tam záleží ještě i na obsazení dalších postav, ale má celkem slušnou šanci, Jokera nedokážu posoudit. Zbytek asi jedině, pokud by se povedl nějaký další šílený marketingový nářez. A hraný Minecraft nejspíš prohučí a  pak se za tři čtyři roky dočkáme animovaného (ale pokud se mýlím a bude to něco z ranku Jumanji, budu jen ráda).
912597
Vidím to tak, že Vaiana a Mario to mají prakticky jisté, Zootropolis je populárnější spíš mezi dospělými než dětmi, takže možná, Avatar jistě (i když dvojka dost lidí zklamala), Avengers - tam záleží ještě i na obsazení dalších postav, ale má celkem slušnou šanci, Jokera nedokážu posoudit. Zbytek asi jedině, pokud by se povedl nějaký další šílený marketingový nářez. A hraný Minecraft nejspíš prohučí a  pak se za tři čtyři roky dočkáme animovaného (ale pokud se mýlím a bude to něco z ranku Jumanji, budu jen ráda).
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Což o to, ale podle všeho nás dokonce minulo i to, že Jurský svět 4 už běží v kinech :) A některé další filmy z článku už byli v kině dokonce na jaře a ani nebyla recenze :/
912596
Což o to, ale podle všeho nás dokonce minulo i to, že Jurský svět 4 už běží v kinech :) A některé další filmy z článku už byli v kině dokonce na jaře a ani nebyla recenze :/
912583
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Jak už se tady psalo - Moana snad z nějakých těch průzkumů drtí nejvyšší numera na Disney+, čili tam pokud půjde o alespoň nadprůměrný sequel, tak miliarda padne jak nic. Ta obliba je šílená... :D
 Zootropolis by to taky mělo dát. Avengers a Avatar dají na 100%.
Jurský film rozhodnou kvality, Mário to těsně dá a Joker bude dosti podobný příklad (ta zvědavost tam bude obrovská za ty roky, působí to sakra unikátně + Gaga jako Harley je imo luxusní vějička)
 Fast a Mise nedají (u obou ale očekávám silnější tržby než naposled) a Minecraft bude určitě hit - ovšem ne miliardový.
Jinak pamatuju si doby, kdy bych i o Sněhurce řekl, že bude miliardová. Ten čas je pryč, no... :D
 A silné tržby (500+) očekávám i od live-actionu How to train your dragon, F4 a biopicu Michaela Jacksona :+
912594
Jak už se tady psalo - Moana snad z nějakých těch průzkumů drtí nejvyšší numera na Disney+, čili tam pokud půjde o alespoň nadprůměrný sequel, tak miliarda padne jak nic. Ta obliba je šílená... *:D*  Zootropolis by to taky mělo dát. Avengers a Avatar dají na 100%. Jurský film rozhodnou kvality, Mário to těsně dá a Joker bude dosti podobný příklad (ta zvědavost tam bude obrovská za ty roky, působí to sakra unikátně + Gaga jako Harley je imo luxusní vějička)  Fast a Mise nedají (u obou ale očekávám silnější tržby než naposled) a Minecraft bude určitě hit - ovšem ne miliardový. Jinak pamatuju si doby, kdy bych i o Sněhurce řekl, že bude miliardová. Ten čas je pryč, no... *:D*  A silné tržby (500+) očekávám i od live-actionu How to train your dragon, F4 a biopicu Michaela Jacksona *:+*
3 0
reagovat
Já myslím, že Avatar ty dvě miliardy dá. To je takový fenomén, že do toho kina zase půjdeme všichni, včetně lidí, kteří do kina jinak nechodí. Stejně tak Doomsday půjde za miliardu a půl, možná přes dvě. Tipnul bych i Zootropolis s Moanou (ta je podle mě na 100%). Všechny navazují na minimálně fajn první díly a pohrnou se na ně rodinky s dětmi, které je točí na Disney+. Naopak si myslím, že Joker to nedá ani náhodou, stejně jako MI. Jestli se Fast X podaří prodat jako už opravdu poslední rozlučku, tak věřím miliardě i tady, jestli jen jako další díl, tak ne. 

PS kéž by se marketingově dokonalý zásah Barbenheimer podařil i u Minecraft a Fast X:-D
912586
Já myslím, že Avatar ty dvě miliardy dá. To je takový fenomén, že do toho kina zase půjdeme všichni, včetně lidí, kteří do kina jinak nechodí. Stejně tak Doomsday půjde za miliardu a půl, možná přes dvě. Tipnul bych i Zootropolis s Moanou (ta je podle mě na 100%). Všechny navazují na minimálně fajn první díly a pohrnou se na ně rodinky s dětmi, které je točí na Disney+. Naopak si myslím, že Joker to nedá ani náhodou, stejně jako MI. Jestli se Fast X podaří prodat jako už opravdu poslední rozlučku, tak věřím miliardě i tady, jestli jen jako další díl, tak ne.  PS kéž by se marketingově dokonalý zásah Barbenheimer podařil i u Minecraft a Fast X:-D
0 0
reagovat
O Jokerovi se mluví mnohem víc, než bych čekal, už ten teaser s trailerem byli dost řešené na všech Twitterech a TikTocích, a ten tracking pod miliardu mi proto přijde jako postřelování potenciálu...ale kdoví, třeba to bude stát za starou bačkoru, rozkřikne se, že se na to nevyplatí chodit, a budu se ještě mlátit do hlavy...
912584
O Jokerovi se mluví mnohem víc, než bych čekal, už ten teaser s trailerem byli dost řešené na všech Twitterech a TikTocích, a ten tracking pod miliardu mi proto přijde jako postřelování potenciálu...ale kdoví, třeba to bude stát za starou bačkoru, rozkřikne se, že se na to nevyplatí chodit, a budu se ještě mlátit do hlavy...
1 0
reagovat
Děkuju za upozornění ohledně data premiéry Rychle a zběsile 11, nějak mě to minulo a plno webů včetně CSFD koukám taky. Přepisovat to celé už nebudu - dal jsem tam UPDATE).
912583
Děkuju za upozornění ohledně data premiéry Rychle a zběsile 11, nějak mě to minulo a plno webů včetně CSFD koukám taky. Přepisovat to celé už nebudu - dal jsem tam UPDATE).
1 0
reagují: fabec
reagovat
Jj Vaiana je snad nejpopularnejsi D+ film vubec, tam tu miliardu muzou zastavit jen nizke kvality a i v tom pripade je otazka, co to u animaku vubec znamena... Zootropolis, Mario, Avengers, Avatar jasni, Joker pravdepodobny, Minecraft zalezi jestli trefi ten vizual a Jurac potrebuje vyssi kvality nez minuly dily a hlavne slabou konkurenci dva tydny pred i po (nepamatuji, co tam startuje). Ostatni patrne bez sance a Fast 11 pristi rok nebude, spis az jaro '26 a porad tam jsou jiste otazniky...
912580
Jj Vaiana je snad nejpopularnejsi D+ film vubec, tam tu miliardu muzou zastavit jen nizke kvality a i v tom pripade je otazka, co to u animaku vubec znamena... Zootropolis, Mario, Avengers, Avatar jasni, Joker pravdepodobny, Minecraft zalezi jestli trefi ten vizual a Jurac potrebuje vyssi kvality nez minuly dily a hlavne slabou konkurenci dva tydny pred i po (nepamatuji, co tam startuje). Ostatni patrne bez sance a Fast 11 pristi rok nebude, spis az jaro '26 a porad tam jsou jiste otazniky...
2 0
reagovat
Já Vaianě věřím víc, než zootropolis. Vaiana má mezi malými dětmi v našem okolí podobný status, jako Ledové království, je to pravděpodobně dlouhodobě nejsledovanější animák na disney+, miliarda je imho ložená
912577
Já Vaianě věřím víc, než zootropolis. Vaiana má mezi malými dětmi v našem okolí podobný status, jako Ledové království, je to pravděpodobně dlouhodobě nejsledovanější animák na disney+, miliarda je imho ložená
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se