Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Momoa a Bautista lákají na společnou akční jízdu


ikona
Mr. Hlad
angel manuel sotodave bautistajason momoathe wrecking crew
Jason Momoa a Dave Bautista rozpoutají peklo na Havaji. 

Jason Momoa a Dave Bautista už se potkali před kamerou několikrát. Poprvé to bylo ve sci-fi seriálu See, kde si dali i velmi obstojnou bitku, podruhé v první Duně. A nějak se jim spolupráce zalíbila. Už po See se prořekli, že chystají společný projekt, ale od roku 2021 bylo okolo jejich The Wrecking Crew trošku ticho. Teď se to mění. A vypadá to, že k lepšímu. 

Scenárista Jonathan Tropper, který pro oba psal už See, je podle všeho nastoupený na značkách, stejně jako režisér komiksového propadáku Blue Beetle Ángel Manuel Soto, jenž nahradil původně oznámeného Davida Leitche, a teď se nově sehnala další herecká posila. Vedle Bautisty a Momoy by se měl objevit charismatický Dán Claes Bang a říká se, že půjde o záporáckou roli. A dobrý záporák bude potřeba, protože se začalo konečně mluvit i o příběhu. 

Momoa s Bautistou slibovali akční komedii ve stylu Smrtonosné zbraně a toho se očividně drží. The Wrecking Crew se bude točit okolo dvou nevlastních bratrů, kteří spolu dvacet let nemluvili, ale teď musí spojit síly, aby na Havaji vypátrali vrahy svého otce. Momoa by měl ztvárnit místního poldu, který tak trochu kašle na pravidla, Bautista zase příslušníka Navy SEALs zvyklého pravidla dodržovat. Každopádně ti dva, až si vyříkají staré rány, by mohli být hodně zábavná akční dvojka. 

---

Vytáhni v hospodě: Hollywoodské cesty Momoy a Bautisty se protnuly ještě dřív. Momoa byl původně zvažovaný do role Draxe ve Strážcích Galaxie, ale měl bohužel plný diář, a tak ho nahradil právě Bautista. 

Zdroj: Empireonline 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace