Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Novinka J.J. Abramse uhání Ortegu a Powella


ikona
do_Od
Glen PowellJ.J. AbramsJenna Orteganovinkarežisérsci-fi
J.J. Abrams potřebuje hit jako sůl. Zařídit mu ho pomůžou Jenna Ortega a Glen Powell. 

Režisér J.J. Abrams už nenatočil vyloženě dobrý film, no, takřka deset let. A to jen pokud si i s odstupem myslíte, že Síla se probouzí je skutečně film hodný jeho jména, a ne jen nostalgická sázka na jistotu, která zpětně celý fenomén přivedla tam, kde se teď nachází. Kdybych byl přísnější, tak řeknu, že jeho poslední skutečně skvělý film byl první Star Trek z roku 2009, a od té doby se spíš snaží (povětšinou neúspěšně) trefit tu samou laťku. Čímž neříkám, že Super 8 nebo pokračování Star Treku neměly co do sebe, ale ruku na srdce, kolik lidí tady se k nim bude vracet tak často jako právě k tomu prototypu dobrodružné sci-fi, jenž nakopl slavnou značku do nového tisíciletí takovým způsobem, že z toho fandové prosperují doteď. Inu, troufám si říct, že moc vás nebude. Tohle všechno by se ale brzy mohlo zase změnit.

Po letech produkování, psaní komiksů, rozjíždění kariéry svého synátora a držení se v ústranní se zdá se jeden z tvůrců Ztracených a kreativní mozek za seriálovým Aliasem i soft rebootem Mission: Impossible konečně vrací k režii. Zvolil si pro to zatím nepojmenovaný snímek, o němž se ví jen to, že NEBUDE zahrnovat cestování časem. Některé věci se holt nemění a Abrams stále miluje překvápka.

Každopádně co se ví, že by si ve snímku mohli zahrát Jenna Ortega a Glen Powell, jejichž star power v posledních letos vystoupila hodně vysoko, takže by režisérovi mohli silně přispět k tomu, že jeho film v kinech osloví důležité masy. Produkce na snímku by měla začít ještě před koncem roku, premiéra do konce toho příštího tak není zcela vyloučena, spíš bychom to ale viděli až na rok 2026. Ortegu každopádně ještě letos uvidíme v pokračování legendárního Beetlejuice, Powell na druhou stranu má už svoji letošní trojici snímků za sebou a nyní se začíná soustředit na svůj příští projekt, kterým bude adaptace Běžícího muže od Edgara Wrighta, ve které si naproti němu zahraje znova Sydney Sweeney. Nice.

- - -

Vytáhni v hospodě: Powell je mimochodem velkým fandou Batmana a údajně nyní patří mezi favority na roli Bruce Waynea v blížícím se DCU. Brali byste ho?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace