Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Záznam MZ Live #229 o Deadpoolovi, Wolverinovi a Vlnách a srpnové Filmy v síti


ikona
Mr. Hlad
deadpoolfilmy v sítimarvelmoviezone livemz liverebel moontrapvlnywolverine
Deadpool, Wolverine, novinka režiséra Šestého smyslu, ještě delší Rebel Moon, povedené Vlny a spousta typů na srpnové premiéry na streamu. 

S nejnovějším MovieZone Live s pořadovým číslem 229 jsme si sice dali trochu načas, jsou koneckonců prázdniny a my jsme tak trošku rozlítaní všude možně. Ale čekání se snad vyplatilo, protože to nejnovější je doslova narvané filmovými premiérami, nejnašlapanějšími sestavami a spoustou vašich dotazů. Není divu, že jsme se se stopáží dostali na dvě hodiny. 

Probírat budeme komiksový hit, který by mohl s trochou štěstí znovu pořádně nakopnout marvelovky Deadpool & Wolverine, povedenou novinku Jiřího Mádla Vlny, thriller M. Night Shyamalana Past, režisérskou verzi Rebel Moon a spoustu dalších věcí. MovieZone Live si můžete pustit na YoutubeSpotifyPodbean nebo iTunes a pokud vás baví, můžete ho ohodnotit na CSFD. A na své si tentokrát přijdou i šotoušové a milovníci kolejové dopravy, protože se natáčelo částečně v terénu a ve facebookové skupině MovieZone Live už na to několik našich kreativnějších čtenářů a posluchačů zareagovalo. 

Venku najdete i nové Filmy v síti, kde řešíme nečekaně solidní nabídku streamovacích služeb v srpnu a taky olympijské hry. Ty se sice blíží ke konci, ale třeba vám poradíme, kde finále sledovat. Opět si nás můžete pustit na YoutubeSpotifyPodbean nebo iTunes

Budeme taky rádi, když nás podpoříte na Herohero. Tam nám můžete pokládat dotazy do MovieZone Live a MZ Mini Live, ale také tam s předstihem najdete naše podcasty a videa. Už teď si tam můžete pustit Na pivu s Civalem, kam zavítal zrádný Spooner, jenž z MovieZone utekl šéfovat Kinoboxu. Fandové gangsterek a obecně filmových pecek tam zase najdou MZ Live Speciál ke klasice Zjizvená tvář, kde září Al Pacino. A pokud byste chtěli udělat dojem ve společnosti, určitě vám s tím pomůže náš merch

Pusťte si i naše další videa

MZ Live Speciál o sci-fi klasice Hvězdná brána

Pivo s Civalem a hercem Adamem Ernestem

Encyklopedie akčního filmu: Život a dílo Chucka Norrise

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace