Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál o Bournově mýtu, Filmy v síti s Terminátorem a Scarface na Herohero


ikona
Mr. Hlad
al pacinobourne supermacybrian de palmafilmy v sítiheroheromatt damonmz live speciáloliver stonepaul greengrassrebel moonscarfaceterminator
Gangsteři, tajní agenti, herecké legendy a zrádný Spooner 

Bojujeme s dovolenými, nemocemi a cestujeme na Letní filmovou školu. Na MovieZone Live tedy není čas, ale nebojte se, dočkáte se ho už příští týden a probereme si v něm pár docela zajímavých kousků. A než na něj přijde řada, máme pro vás spoustu dalších zajímavých věcí. Venku je nový MovieZone Live speciál o akční klasice i přehled novinek na streamu. 

Takže pokud si spolu s námi chcete připomenout jednu akční legendu, pusťte si MovieZone Live Speciál, ve kterém probíráme klasiku Bournův mýtus. Matt Damon se vrátil k roli Jasona Bourna, přivedl s sebou nového režiséra Paula Greengrasse a spolu změnili akční žánr. 

MZ Live Speciál o Bournově mýtu si můžete pustit na Youtube a audioverze najdete na SpotifyPodbeaniTunes nebo Youtube Music. Pořád taky můžete ohodnotit na CSFD. 

Venku jsou i srpnové Filmy v síti a připravte se na to, že se urodila docela zajímavá nabídka. Milovníci bolesti se mohou těšit na režisérskou verzi první části Rebel Moon Zacka Snydera, ale dorazí třeba i John Cena v akční komedii Jackpot nebo animovaný Terminator Zero. Filmy v síti najdete na Youtube a audio jako vždy na SpotifyPodbean a iTunes.

Pokud vás baví, co děláme a chtěli byste nás podpořit, tak budeme rádi, když to uděláte na Herohero. Podporovatelé mohou pokládat dotazy do MZ Live, ale hlavně si tam můžete s předstihem pustit naše další videa. 

Už teď na Herohero najdete nové Na pivu s Civalem, kam zavítal Spooner, který zrádně utekl z MovieZone šéfovat Kinoboxu, ale probírat budou i oblíbené filmy a jaké to je mít za šéfa Civala. Nově tam najdete i MovieZone Live Speciál o gangsterské klasice Zjizvená tvář

---

Pusťte si i naše další videa

MovieZone Live #228 o Twisters, V hlavě 2 a Substanci

Pivo s Romanem Holým z Monkey Business o muzice a starých VHSkách

MZ Live Speciál o akční klasice Mizerové

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace