Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Drsňák Statham a akce se Supermanem


ikona
Mr. Hlad
guy ritchiehenry cavillin the greyjake gyllenhaallevons tradena obzoruthe phoenician schemewes anderson
Guy Ritchie, Anne Hathaway, Jason Statham, Henry Cavill, Wes Anderson a novinka od režiséra Barbara 

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy dvakrát do měsíce. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

Sylvester Stallone a další drsňáci budou v Alarum zjišťovat, co se stane, když dva špióni vezmou roha a rozhodnou se vzít. A vypátrají je staří protivníci. V Mother Mary se můžete těšit na Anne Hathaway a zamilovanou zpěvačku. 

V akčním thrilleru Levon's Trade bude Jason Statham pomáhat hledat unesené dívky a mlátit u toho spoustu lidí. Režisér hororu Barbar bude v novince Weapons pátrat po zmizení několika středoškoláků. 

Daniel Craig se v adaptaci románu Williama Burroughse Queer promění v abstinujícího feťáka, který marně hledá lásku. Guy Ritchie pošle v akční podívané In the Grey Henryho Cavilla a Jakea Gyllenhaala na záchrannou misi. 

Elizabeth Olsen a Alicia Vikander budou v dramatu The Assessment zjišťovat, jestli v budoucnosti dostanou povolení mít dítě. Scarlett Johansson režíruje a v Eleanor the Great bude pomáhat devadesátileté hrdince hledat nové kamarády. 

Wes Anderson představí ve své novince The Phoenician Scheme rodinu rozhádaných špiónů. Budou u toho Tom Hanks, Bill Murray nebo Scarlett Johansson. V akční podívané With Love se postaví za kameru člověk zodpovědný za akci nejen v Avengers a pořádně to rozjede. 

Tak na co se těšíte? 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace