Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cruise a Cavill jdou do války s režisérem Mission: Impossible


ikona
Jokolo
christopher mcquarriehenry cavillmission: impossibletom cruise
Co byste řekli na napínavého válečného bratránka Mission: Impossible? 

Když něco funguje, proč to měnit. Dvojice Christopher McQuarrie a Tom Cruise, která se už několik let nachází v parádní režisérské, herecké i producentské symbióze, přinesla do kin už několik akčních fláků, které otřásly diváky i tržbami. Nakopli sérii Mission: Impossible, která si posledním dílem sice vybrala trošku slabší chvilku, pořád jde ale o fenomenálně úspěšnou ságu. Jejich Top Gun: Maverick, kde sice oficiálně McQuarrie u režisérského kormidla nebyl, přesto ale do filmu z producentské role určitě hodně mluvil, zboural kina. Plodná spolupráce nicméně začala už mnohem dříve, a to v roce 2008, kdy společně produkovali historický velkofilm Valkýra, který pojednává o neúspěšném atentátu na Hitlera a následném pokusu o převrat v nacistickém Německu. K tomu McQuarrie napsal i scénář. Teď se do druhé světové války znovu vrací.

Společně se upsali plánovanému bijáku Broadsword, který by měl McQuarrie zrežírovat a Cruise by si samozřejmě měl zahrát hlavní roli. K ruce ale budou mít sakra nabušenou hereckou sestavu, neboť se k nim má připojit i Henry Cavill, jenž si spolupráci s nimi náramně vyzkoušel už v Mission: Impossible - Fallout, a Marion Cotillard, která už by taky potřebovala nějaký hit. Příběh pak zní krásně hollywoodsky, měl by totiž sledovat mariňáka, který přežije havárii v okupované Francii a jako poslední přeživší musí splnit náročný úkol. Takže de facto další Mission: Impossible, akorát za války. To si necháme líbit.

Film by se měl začít natáčet v létě příštího roku. Tou dobou by snad už veškeré práce na osmém díle Mission: Impossible měly být hotovy, přestože film během natáčení čelí mnoha problémům. Po osmé nesplnitelné misi je však Cruise stále upsaný snímku od Alejandra Iñárritu a do kin má dosvištět i třetí Top Gun. Vzhledem k tomu, že Maverickovo další dobrodružství ještě nemá stanovený termín natáčení, se dá čekat, že Broadsword dorazí po snímku od Iñárritu a před třetím Top Gunem. Film je ale živý organismus, se vším se může ještě hýbat a nic tak není úplně jisté. Cruise toho navíc má na triku opravdu hodně, tak uvidíme, jak to všechno ukočíruje.

Vytáhni v hospodě: Cruise přišel s nápadem na film Valkýra poté, co viděl historickou fotografii, na níž strůjce atentátu Claus Schenk von Stauffenberg stojí vedle Hitlera. Na té je Cruiseovi docela dost podobný a herec si tak řekl, že by bylo fajn si tohoto hrdinu zahrát. 

Mrkněte na Liveko, kde jsme probírali poslední Mission: Impossible.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace