Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Thunderbolts obsadili nového protivníka


ikona
Mr. Hlad
black widowflorence pughsebastian stansentrythunderboltswinter soldierx-men
Marvel musel přeobsazovat jednoho z nejmocnějších superhrdinů. Kdo si ho nakonec zahraje?  

Comic-Con už máme pár dní za sebou a internet pořád žije tím, že se vrátí Robert Downey Jr. a promění se ve zloducha Doctora Dooma. Oznamovaly se tam ale i další věci a došlo pochopitelně i na Thunderbolts. Problematická týmovka, ve které spojí síly druhořadí hrdinové a padouši a vyrazí na sebevražednou misi, se už konečně točí, Florence Pugh kvůli ní bude skákat z druhé nejvyšší budovy na světě (nebo asi spíš její kaskadérka) a zdá se, že vše je na dobré cestě k tomu, abychom film příští rok viděli v kinech. 

Už dlouho víme, že krom Black Widow se vrátí i Winter Soldier, Red Guardian a pár dalších hrdinů, k nim se měl přidat Steven Yeun v roli, o které nechtěl nikdo nic prozradit. Kvůli průtahům s natáčením ale projekt opustil a teď víme, že ho nahradí Lewis Pullman, jenž si zahrál třeba ve dvojce Top Gunu a jeho táta ztvárnil nejlepšího filmového prezidenta Spojených států. A už je téměř jisté, že se objeví v roli problematického superhrdiny jménem Sentry. 

O tom se mluví už nějakou dobu a pořád to nikdo oficiálně nepotvrdil, ale je to téměř sichr. Sentry je extrémně mocná bytost, která zmizela z paměti všech obyvatel Země. Proč a jak, to vám tu nebudeme vypisovat, snad všechno vysvětlí film. V každém případě řešit se prý bude i adamantium, takže dojde na jisté propojení s X-Meny a prostor by měly dostat i následky řádění Eternals. No uvidíme, nového antirhrdinu/záporáka/klaďáka máme na scéně, tak snad bude na co koukat. 

Zdroj: Empireonline 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace