Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #778 o T-1000, Deadpoolovi a Wolverineovi


ikona
Mr. Hlad
alien romulusdeadpoolfantastic fourmcumortal kombatterminatorvíkendový výplachwolverine
Chcete si zahrát za T-1000 a Conana? Jak bude vypadat Fallout z Londýna? A co má zfetovaný aligátor společného s Deadpoolem a Wolverinem?  

Poslední červencový výplach

Plakát týdne
Na Comic-Conu se nepředstavují jen velké filmy budoucnosti, ale i malé filmy. Malé, levné, pravděpodobně hnusné a dost špatné. Ale třeba i kultovní. Asylum se rozhodlo svézt se na vlně Deadpola a Wolverina a ukázalo plakát na novinku o zperníkovaném aligátorovi Methgator. Že by ve vzduchu visela žalobička

Mortal Kombat týdne
Mortal Kombat 1 je venku už nějaký ten měsíc, ale příběh neskončil. Přídavek Khaos Reign vrací do hry pár starých známých, nový konflikt, ale na hostovačku dorazí i pár nováčků. Třeba Conan nebo T-1000. 

G.I. Joe týdne
G.I. Joe to v kinech zkusili dvakrát a ani jednou to nebyla žádná sláva. Za pár let by se měli potkat s Transformers, ale fandům se nechce moc čekat, a tak blbnou s pomocí A.I. sami. A zasadili G.I. Joe do padesátých let. 

Móda týdne
Jason z Pátku třináctého si teď dává pauzu, ale úplně se nefláká. Víceméně, protože řeč tentokrát není o filmu Pátek třináctého, ale o hře z roku 1989, ve které kultovní masakrátor pobíhal v růžových hadrech. Takových, které si teď sami můžete pořídit

Fallout týdne
Herní fenomén Fallout se přestěhoval nedávno i na stream a seriál slavil dost velký úspěch. Pořád jde ale hlavně o hry a jejich fandové se činí, teď je venku trailer na mod, který se bude odehrávat v Londýně. A nevypadá marně. 

Rozhovor týdne
Deadpoola a Wolverina je teď všude plno, stejně tak i Ryana Reynoldse a Hugha Jackmana. Takže možná není od věci dát si rozhovor, ve kterém se o filmu mluví, ale mluví o něm někdo jiný. Konkrétně Kevin Feige a producentka Wendy Jacobson. 

Galactus týdne
Na Comic-Conu toho Disney a Marvel předvedl hodně. Oznámil detaily o Fantastické čtyřce a dokonce předvedl ultimátního zloducha – dorazil totiž Galactus. A celkem stylově

Komiks týdne
Už za pár dní uvidíme v kinech Vetřelec: Romulus a těšíme se. A pokud se těšíte taky, možná vás potěší, že vyjde i komiks. Mělo by jít o prequel, který osvětlí, co, jak a proč se stalo na vesmírné stanici, kde budou hrdinové bolestivě umírat. 

Píseň týdne
Jackman a Reynolds dělají všechno pro to, aby lidi dostali do kina na Deadpoola s Wolverinem. A zatím se jim to podle tržeb daří. Možná, že k tomu přispěla i tahle veselá písnička. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali, jaký je podle vás nejlepší film o alkoholicích. Že zazní Chlast, to se dalo čekat, ale takový Let nebo česká klasika Ikarův pád, to jsou docela překvapení. 

Dnes se podíváme na Roberta Downeyho Jr., který se jako Doctor Doom vrátí do MCU. Nás by zajímalo, jaká je podle vás nejlepší role Roberta Downeyho Jr. mimo marvelovský vesmír. Názvy filmů pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace