Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Robert Downey Jr. je Doctor Doom

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Odporúčam vygooglit si "Infamous Iron Man". Na toto som narazil v jednom komente na inej stránke, netušil som že takéto niečo v kanone existuje a takto to zmysel už dáva. 

A asi to tým pádom znamená že bude naspäť aj Iron Man, tzn. v Doomsday alternatívny vesmír kde je Downey Jr Doom a v Secret Wars už zase Iron Man/Stark?
911799
Odporúčam vygooglit si "Infamous Iron Man". Na toto som narazil v jednom komente na inej stránke, netušil som že takéto niečo v kanone existuje a takto to zmysel už dáva.  A asi to tým pádom znamená že bude naspäť aj Iron Man, tzn. v Doomsday alternatívny vesmír kde je Downey Jr Doom a v Secret Wars už zase Iron Man/Stark?
0 0
reagují: SHUTTER
reagovat
Furt doufám v CZ origin s Antonínem Stárkem, pracujícím v železářství.
911797
Furt doufám v CZ origin s Antonínem Stárkem, pracujícím v železářství.
0 0
reagovat
Týden zpět jsem tu někde psal, že masové publikum fakt, že se vrací režiséři Avengers, moc tankovat nebude, musí přijít s nějakým návratem (to by museli, nevim, získat Nolana, aby to samo o sobě  bylo událostí :) ). Že bude hrát Downey další postavu ... mně to nepřijde cheesy. Jasně, po Oppiem bych ho rád viděl někde jinde, ale pořád se bavíme o filmových verzích komiksů, kde se obdobné věci dějou pořád. A zrovna v tomhle případě Iron-man/Doom mi to přijde ok, akorát to v obecném kontextu příliš neřeší. Získali pozornost na dva filmy + myslím, že Downey nakonec nebude poslední jméno z klobouku.

Hlavně, než aby došlo k zamyšlení, co je tedy špatně, proč to teď po Endgame nefunguje jako dřív, zamyslet se obecně nad těmi příběhy, co nám v těch filmech servírují - místo toho se najede na režim, co svého času zavedly SW. Návraty. Ale chce to zároveň i ty příběhy, jinak míří přesně tam, kam doputovaly časem ty SW. Trochu jsem si u tohodle oznámení vzpomněl na Civalův monolog okolo Costnera na diváky z poslední MZ live :) 
911796
Týden zpět jsem tu někde psal, že masové publikum fakt, že se vrací režiséři Avengers, moc tankovat nebude, musí přijít s nějakým návratem (to by museli, nevim, získat Nolana, aby to samo o sobě  bylo událostí *:)* ). Že bude hrát Downey další postavu ... mně to nepřijde cheesy. Jasně, po Oppiem bych ho rád viděl někde jinde, ale pořád se bavíme o filmových verzích komiksů, kde se obdobné věci dějou pořád. A zrovna v tomhle případě Iron-man/Doom mi to přijde ok, akorát to v obecném kontextu příliš neřeší. Získali pozornost na dva filmy + myslím, že Downey nakonec nebude poslední jméno z klobouku. Hlavně, než aby došlo k zamyšlení, co je tedy špatně, proč to teď po Endgame nefunguje jako dřív, zamyslet se obecně nad těmi příběhy, co nám v těch filmech servírují - místo toho se najede na režim, co svého času zavedly SW. Návraty. Ale chce to zároveň i ty příběhy, jinak míří přesně tam, kam doputovaly časem ty SW. Trochu jsem si u tohodle oznámení vzpomněl na Civalův monolog okolo Costnera na diváky z poslední MZ live *:)* 
0 0
reagovat
reaguje na: mimomisu
Christopher Markus má prý nějaké osobní/rodinné problémy, proto není na palubě.

Jinak je zřejmě zpět i Alan Silvestri.
911788
Christopher Markus má prý nějaké osobní/rodinné problémy, proto není na palubě. Jinak je zřejmě zpět i Alan Silvestri.
911755
0 0
reagovat
reaguje na: mimomisu
Oni to zas odůvodni komiksovou předlohou co by kdyby, vím ze existuje přímo komiks kdy se Iron Man s Dr. Doomem prohodí, vyrůstají spolu a pak si nějak switchnou životy nebo co, jinak tomu ale moc nevěřím a ani mě to netrigruje
911768
Oni to zas odůvodni komiksovou předlohou co by kdyby, vím ze existuje přímo komiks kdy se Iron Man s Dr. Doomem prohodí, vyrůstají spolu a pak si nějak switchnou životy nebo co, jinak tomu ale moc nevěřím a ani mě to netrigruje
911755
0 0
reagovat
To jsou ubožáci to fakt není ani možné. Tak na to do kina fakt nikdy nepůjdu.
911765
To jsou ubožáci to fakt není ani možné. Tak na to do kina fakt nikdy nepůjdu.
1 -2
reagovat
reaguje na: Polux
DaW bude po prvním víkendu 400+ celosvětově, s tím že čistejch 200 by mělo být pouze z USA. Tomu žádný Erkový rating v tom dojít si pro miliardu nebrání. Tady už se může jenom tipovat jak daleko za miliardu dojde - a ne jestli.
911760
DaW bude po prvním víkendu 400+ celosvětově, s tím že čistejch 200 by mělo být pouze z USA. Tomu žádný Erkový rating v tom dojít si pro miliardu nebrání. Tady už se může jenom tipovat jak daleko za miliardu dojde - a ne jestli.
911756
1 -1
reagovat
Pridávam sa k tým, ktorým RDJ ako Doom zas tak žily netrhá, má to potenciál byť hodne fajn, ak bude dobrý scenár a réžia, samozrejme recyklácia tiež mi nie je úplne po chuti.
Každopádne si rozhodne budem o to viac užívať keď tam bude RDJ kosiť všetky tie nové postavy, teda pevne dúfam, že to tak bude! I keď to smrdí recykláciou IW, ale toto by som si fakt užil o to viac ak by v konečnom dôsledku tie nové postavy zlikvidované na furt (v reči Marvelu aspoň na pár rokov) :D
911757
Pridávam sa k tým, ktorým RDJ ako Doom zas tak žily netrhá, má to potenciál byť hodne fajn, ak bude dobrý scenár a réžia, samozrejme recyklácia tiež mi nie je úplne po chuti. Každopádne si rozhodne budem o to viac užívať keď tam bude RDJ kosiť všetky tie nové postavy, teda pevne dúfam, že to tak bude! I keď to smrdí recykláciou IW, ale toto by som si fakt užil o to viac ak by v konečnom dôsledku tie nové postavy zlikvidované na furt (v reči Marvelu aspoň na pár rokov) *:D*
2 0
reagovat
V sedmičce a osmičce očekávám Brolina v roli nějakého Avengera:D. Multiverse experiment s jinými verzemi postav nevyšel, tak to zkusíme s meta multiversem s jinými postavami. Marvel jistě ukecával Downeyho k návratu už nějakou dobu a možná mu Downey nakonec kývl jen pod podmínkou, že si zahraje jinou postavu, což je nabídka, která se ve stavu, v jakém se dlouhodobě nachází MCU, neodmítá.

Fajn, k miliardě u pětky a šestky je Downey nejspíše hodně popostrčí (jak se mu povede velkolepý návrat do MCU v nové roli bude chtít vidět "každý", tohle si Marvel marketingově jistě pohlídá, viz Jackman), nehledě na to, z jakých nýmandů bude složen samotný tým:D, protože od Endgame na publikum pro pokoření téhle mety funguje jen maximální fan service a návraty starých známých tváří, viz No Way Home a předpokládám zanedlouho i D&W (sice tomu překáží eRkový rating, ale film hladí fanbase po srsti opravdu hodně důkladně), ale co budou dělat potom s tou hromadou řadových fillerů originů v dalších fázích mezi big event týmovkami? To se v každém z nich vrátí někdo z původního castingu? Nebo bude mít Downey v následujících letech spousty práce s natáčením potitulkovek? A zahraje si Johansson spíše Phoenix, Storm nebo Mystique? Hmm, samé otázky:D.  
911756
V sedmičce a osmičce očekávám Brolina v roli nějakého Avengera*:D*. Multiverse experiment s jinými verzemi postav nevyšel, tak to zkusíme s meta multiversem s jinými postavami. Marvel jistě ukecával Downeyho k návratu už nějakou dobu a možná mu Downey nakonec kývl jen pod podmínkou, že si zahraje jinou postavu, což je nabídka, která se ve stavu, v jakém se dlouhodobě nachází MCU, neodmítá. Fajn, k miliardě u pětky a šestky je Downey nejspíše hodně popostrčí (jak se mu povede velkolepý návrat do MCU v nové roli bude chtít vidět "každý", tohle si Marvel marketingově jistě pohlídá, viz Jackman), nehledě na to, z jakých nýmandů bude složen samotný tým*:D*, protože od Endgame na publikum pro pokoření téhle mety funguje jen maximální fan service a návraty starých známých tváří, viz No Way Home a předpokládám zanedlouho i D&W (sice tomu překáží eRkový rating, ale film hladí fanbase po srsti opravdu hodně důkladně), ale co budou dělat potom s tou hromadou řadových [s]fillerů[/s] originů v dalších fázích mezi big event týmovkami? To se v každém z nich vrátí někdo z původního castingu? Nebo bude mít Downey v následujících letech spousty práce s natáčením potitulkovek? A zahraje si Johansson spíše Phoenix, Storm nebo Mystique? Hmm, samé otázky*:D*.  
4 -1
reagují: vladimirbartos9
reagovat
Na jednu stranu jsem prostě čekal přeobsazení Kanga, což by byla ta nejvíc logická reakce a asi mě mrzí (a trochu) děsí, že kvůli tomu takhle překopaly plány.
Na druhou stranu mě návrat Russovců i RDJ nijak zvlášť nerozčiluje. Co dělaj v tomhle vesmíru, dělaj dobře a pokud bude mít Stark jako postava temnou roli, tak proč ne. Nejvíc mě z toho těší návrat McFeeelyho a kdyby návrat zvážil i Markus, tak bych se docela dost těšil už teď.
911755
Na jednu stranu jsem prostě čekal přeobsazení Kanga, což by byla ta nejvíc logická reakce a asi mě mrzí (a trochu) děsí, že kvůli tomu takhle překopaly plány. Na druhou stranu mě návrat Russovců i RDJ nijak zvlášť nerozčiluje. Co dělaj v tomhle vesmíru, dělaj dobře a pokud bude mít Stark jako postava temnou roli, tak proč ne. Nejvíc mě z toho těší návrat McFeeelyho a kdyby návrat zvážil i Markus, tak bych se docela dost těšil už teď.
1 0
reagovat
reaguje na: Tim007
Eternals jsou skvělý :-)
911754
Eternals jsou skvělý :-)
911681
1 -1
reagovat
reaguje na: curfew
Já mám teda opačný problém. Posledních cca 5 let šla kvalita u některých článků hodně dolů. Hlavně ukončení věty je zde největší problém. Často je souvětí složené ze 7-10 vět a vůbec mi to nedává smysl.
911752
Já mám teda opačný problém. Posledních cca 5 let šla kvalita u některých článků hodně dolů. Hlavně ukončení věty je zde největší problém. Často je souvětí složené ze 7-10 vět a vůbec mi to nedává smysl.
911747
3 0
reagují: curfew
reagovat
Trochu off topic, ale musím říct, že DoOd šel v kvalitě psaní oproti svým začátkům tady hodně nahoru - u tohohle článku jsem si to poněkolikáté uvědomil. Stylistika, vtipy, flow - pěkná práce. O dva levely vejš! 
911747
Trochu off topic, ale musím říct, že DoOd šel v kvalitě psaní oproti svým začátkům tady hodně nahoru - u tohohle článku jsem si to poněkolikáté uvědomil. Stylistika, vtipy, flow - pěkná práce. O dva levely vejš! 
3 0
reagují: ovmartin23
reagovat

Hmm...

Ja vám neviem ľudia. Roberta mám veľmi rád, jemu asi najlepšie sadol celý ten Marvel svet, bol tam asi najvýraznejšou postavou. No som za to, že v najlepšom treba prestať a jeho rozlúčka v End Game bola epická. Neviem si ho ako Dooma predstaviť, nesedí mi celá táto myšlienka. Súhlasím, príde mi to ako zúfalstvo a nemyslím si, že ich to zachráni. Možno sa treba zmieriť aj s myšlienkou, že Infinity War a End Game boli vrcholy niečoho, čo možno nejde prekonať. Možno jedine s X-Menmi a F4, no akosi sa s tým neponáhľajú. 
911743
Ja vám neviem ľudia. Roberta mám veľmi rád, jemu asi najlepšie sadol celý ten Marvel svet, bol tam asi najvýraznejšou postavou. No som za to, že v najlepšom treba prestať a jeho rozlúčka v End Game bola epická. Neviem si ho ako Dooma predstaviť, nesedí mi celá táto myšlienka. Súhlasím, príde mi to ako zúfalstvo a nemyslím si, že ich to zachráni. Možno sa treba zmieriť aj s myšlienkou, že Infinity War a End Game boli vrcholy niečoho, čo možno nejde prekonať. Možno jedine s X-Menmi a F4, no akosi sa s tým neponáhľajú. 
Hmm...
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ja ale vôbec neviem za čo ho dostal.
911735
Ja ale vôbec neviem za čo ho dostal.
911722
0 -1
reagovat
K tomu všetkému by som len napísal že zúfalí ľudia, robia zúfalé činy a MCU je zúfalé;):D Dávno sú preč tie časy kedy priemerný film ako Captain Marvel utržilo miliardu ?) A to ako niekto písal že týmto pošpinil alebo zahodil odkaz postavy Iron Mana...jemu je to šumák, bola to smažka ktorá sa dokázala vrátiť do Hollywoodu, má doma oscara8) a na účte ma toľko núl že sa nám o nich tak akurát môže snívať a aj za túto rolu dostal isto mastnú sumičku;)8) On si nemusí už nič dokazovať, len dojiť kým to ide a v Kevin Feige je happy že má zase hviezdne meno na palube ;)
911734
K tomu všetkému by som len napísal že zúfalí ľudia, robia zúfalé činy a MCU je zúfalé*;)**:D* Dávno sú preč tie časy kedy priemerný film ako [i][b]Captain Marvel[/b][/i] utržilo miliardu *?)* A to ako niekto písal že týmto pošpinil alebo zahodil odkaz postavy [i]Iron Mana[/i]...jemu je to šumák, bola to smažka ktorá sa dokázala vrátiť do Hollywoodu, má doma oscara*8)* a na účte ma toľko núl že sa nám o nich tak akurát môže snívať a aj za túto rolu dostal isto mastnú sumičku*;)**8)* On si nemusí už nič dokazovať, len dojiť kým to ide a v [i]Kevin Feige[/i] je happy že má zase hviezdne meno na palube *;)*
3 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Imo tu navstevnost ovlivni a velmi. Kdyby neoznamili Downeyho, tak se z jejich panelu neresi vubec nic. Staci se podivat na boost trzeb NWH a D&W (a to je tady brzdi eRko, respektive ze DP je hodne americka zalezitost, jinak OS otvirak pridal jeste 10-20%). Jasne, neni zpatky jako Stark, ale to je trochu kalkul: 1) lidi jim nebudou moci dva roky naprimo vycitat ze je to cashgrab a pospinili Endgame 2) je to neco jinyho a novyho, takovy wtf, to v lidech probudi zajem a zvedavost a na tom uz jde stavet auru toho filmu pro masy, nez pujde do kin.
911732
Imo tu navstevnost ovlivni a velmi. Kdyby neoznamili Downeyho, tak se z jejich panelu neresi vubec nic. Staci se podivat na boost trzeb NWH a D&W (a to je tady brzdi eRko, respektive ze DP je hodne americka zalezitost, jinak OS otvirak pridal jeste 10-20%). Jasne, neni zpatky jako Stark, ale to je trochu kalkul: 1) lidi jim nebudou moci dva roky naprimo vycitat ze je to cashgrab a pospinili Endgame 2) je to neco jinyho a novyho, takovy wtf, to v lidech probudi zajem a zvedavost a na tom uz jde stavet auru toho filmu pro masy, nez pujde do kin.
911731
7 0
reagovat

Downey Fail

Jedna z věcí, co se Mrvelu kritizuje je, že vyřadil původní, kvalitně napsané postavy a ty nahradil novýma, mdlýma (myslím si, že je to spíš kvalita writingu, než postav samotných - třeba Antman byl kdysi super a už není :D, ale to je mimo pointu).

A jejich reakce na to? Místo aby přemýšleli, jak vrátit Iron Mana, nebo proč byl Iron Man super a lidem chybí, narozdíl od Iron Heart, tak vezmou jeho herce a dají jej do jiné role. To jako vážně? :D:D:D On je skvělý herec a dokonalý Iron Man, ale kvůli němu jsem na to nikdy nechodil. Dlouhodobě se řeší, že lidi nechodí na herce, ale postavy. A oni vypláznout bůh ví kolik za herce, který reálně neovlivní návštěvnost? Jsem ohromen jejich blbostí (pokud to tedy není jen cesta, jak vyždímat pár peněz... což mi upřímně přijde pravděpodobnější).

Každopádně se strašně moc těším... až to bude příští Deadpool komentovat :D
911731
Jedna z věcí, co se Mrvelu kritizuje je, že vyřadil původní, kvalitně napsané postavy a ty nahradil novýma, mdlýma [spoiler](myslím si, že je to spíš kvalita writingu, než postav samotných - třeba Antman byl kdysi super a už není *:D*, ale to je mimo pointu)[/spoiler]. A jejich reakce na to? Místo aby přemýšleli, jak vrátit Iron Mana, nebo proč byl Iron Man super a lidem chybí, n[url=https://www.youtube.com/watch?v=kZgKgGIgZs4]arozdíl od Iron Hear[/url]t, tak vezmou jeho herce a dají jej do jiné role. To jako vážně? *:D**:D**:D* On je skvělý herec a dokonalý Iron Man, ale kvůli němu jsem na to nikdy nechodil. Dlouhodobě se řeší, že lidi nechodí na herce, ale postavy. A oni vypláznout bůh ví kolik za herce, který reálně neovlivní návštěvnost? Jsem ohromen jejich blbostí (pokud to tedy není jen cesta, jak vyždímat pár peněz... což mi upřímně přijde pravděpodobnější). Každopádně se strašně moc těším... až to bude příští Deadpool komentovat *:D*
Downey Fail
3 -2
reagují: The Joker
reagovat
Moje prvotní WTF, vystřídalo uklidnění, že neseberou duši nějakému jinému talentovaného herci takže za mě cajk, ať se tam pěkné recyklujou v tom Marvelu, já jsem zjistil ze mě už od nich asi zajímají buď projekty co se dělají jinak nebo eRka, čím víc člověk četl ty původní komiksy, tím míň mám chuť na ty Disney omalovánky 
911730
Moje prvotní WTF, vystřídalo uklidnění, že neseberou duši nějakému jinému talentovaného herci takže za mě cajk, ať se tam pěkné recyklujou v tom Marvelu, já jsem zjistil ze mě už od nich asi zajímají buď projekty co se dělají jinak nebo eRka, čím víc člověk četl ty původní komiksy, tím míň mám chuť na ty Disney omalovánky 
2 -2
reagovat
reaguje na: SHUTTER
link

V diskusii je fotka kde je vraj Wesley Snipes.
911729
https://www.sector.sk/novinka/303929/nove-informaciach-o-marvel-filmoch-z-comic-conu.htm V diskusii je fotka kde je vraj [spoiler]Wesley Snipes[/spoiler].
911706
1 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se