Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spielbergova novinka obsazuje hvězdy Oppenheimera a Rivalů


ikona
krauset
emily bluntjosh oconnorsci-fisteven Spielbergufo
Spielberga volá domovské téma.  

Nedávno jsme vás informovali o tom, že Steven Spielberg připravuje velkolepé sci-fi, v němž by se měla v jedné z hlavních rolí objevit Emily Blunt. Empire nyní přišel se zprávou, že hlavní mužskou roli zastane Josh O’Connor, který je nyní mimořádně v kurzu. Po ztvárnění mladého prince Charlese v Koruně si jen letos připsal dvě kvalitní dramata, tenisové Rivaly (Challengers) se Zendayou a italskou archeologickou blaženost jménem Chiméra, kterou jsem na jaře vychvaloval jako jeden z nejlepších letošních titulů. 

Po osobnějších filmech se Spielberg opět vrací k fantastice a blockbusterům. Přestože o samotném příběhu jeho novinky zatím nevíme pranic, proslýchá se, že se Steven zase jednou vrátí k mimozemské tematice a k UFO. A kdo je k podobné látce povolanější než režisér E.T.ho, Blízkých setkání třetího druhu, Války světů a vlastně i Indyho a křišťálové lebky. Se scénářem Spielbergovi pomáhá jeho dlouholetý spolupracovník, scenárista David Koepp (Jurský svět, Válka světů, čtvrtý Indiana Jones).  

Emily Blunt po zabodování s Oppenheimerem, který jí vynesl oscarovou nominaci, a premiéře Kaskadéra, kterému pozitivní kritiky nepomohly k vysokým tržbám, nyní pracuje na novince studia A24 a Bennyho Safdieho The Smashing Machine, v níž se objeví po boku Dwayna Johnsona. Josh O’Connor má momentálně plné ruce práce s natáčením trojky Na nože pod režijním vedením Riana Johnsona a The History of the Sound, kde se potkává s další mladou hvězdou současného filmu, Paulem Mescalem.  

Universal Pictures má na květen 2026 rezervovanou IMAXovou premiéru pro film s krycím názvem The Dish a spekuluje se, že jde právě o toto Spielbergovo sci-fi. No pokrm to bude jistě výživný, když za ním stojí král amerického letního blockbusteru, a plátno IMAXu by mu slušelo.  

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace